S’organitza la VI Fira de Celebracions “Ontiboda” d’Ontinyent

0

Ontiboda Showroom recollirà per sisè any consecutiu les propostes més atractives del sector de les celebracions i els esdeveniments del 27 al 29 d’octubre en la ciutat. Aquesta nova edició era presentada hui en l’Ajuntament d’Ontinyent per la coordinadora d’Ontiboda, Ana Belda, i el regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda. El regidor valorava positivament el fet “que els comerciants aprofiten sinergies per a crear esdeveniments com aquest, que ajuden a diversificar l’economia local y consolidar Ontinyent com a referent en oferta de serveis”.

La fira obrirà les seues portes amb una festa inaugural el divendres 27 d’octubre a les 20:00 hores en els Salons Casa Seguí, incloent-hi degustacions i l’actuació del “Grupo Eñe” entre altres activitats. A més, se sortejarà entre tots i totes les assistents un xec regal per valor de 300 euros, canviable en un o diversos dels comerços expositors.

El showroom comptarà durant tot el cap de setmana amb expositors de tot tipus com una agencia de viatges, saló d’esdeveniment, llenceria, perruqueria i estètica, invitacions, tèxtil de llar, alta costura per a dona y home, o animació. El terme per a nous expositors continua obert fins al dia 20.

Ana Belda agraïa al Ajuntament “la seua predisposició i col•laboració en l’organització i difusió d’aquesta fira”. Ontiboda estarà obert els dies 27,28 i 29 en els Salons Casa Seguí, de 10:30 a 14:30 hores i de 16:30 a 21:30 hores. L’entrada serà gratuïta i es podran seguir totes les novetats a través de les xarxes socials.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat