Un matalàs que ajuda a reduïr el dolor de les hernies discals, amb patent a la Pobla del Duc

0

L’empresa de la Pobla Del Duc ha rellançat un dels seus productes estrela, com és un matalàs que ajuda a reduïr el dolor de les hernies discals, gràcies a un disseny específic sobre la columna vertebral. Segons ens ha explicat José M. Marco “es tracta d’un tipus de matalàs especialment dissenyat per a alinear la columna, mantenint la forma natural d’ella, el que ajuda a que aquelles persones que tinguen un pinçament (indicador previ de possible hernia discal) o patisquen de hernia discal, els ajudarà a millorar la seua salut”.

EXPLICACION-NUCLEO-EVOLUTIO

Marco afegia “El disseny, la patent, i la venda d’aquest matalàs l’estem realitzant des de l’any 2009, quant arrancarem l’empresa Viscoform, i és ara quant hem decidit rellançar-lo, ja que és quant hem rebut múltiples opinions dels nostres clients que el compraren i que han notat una gran millora de la seua salut poc després de comprar-lo”.

Segons explica José M. Marco “el disseny part d’un punt mol simple, i és que l’esquena no es recta. El que hem fet ha estat dissenyar un nucli més gros a la zona dels muscles i millora de la zona lumbar”.

L’empresa Viscoform, compta amb diverses patents, entre les quals es troba el disseny d’un matalàs que prevén els ofegaments dels nadons. A més ha estat atorgada amb diferents premis i reconeixements com a empresa innovadora a la Comunitat Valenciana.

 

Publicitat