“Apassiona’t a la Vall d’Albaida” convida a gaudir de les experiències turístiques a la comarca

0

L’equip del departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida inicia la nova campanya de promoció per a l’any 2023 amb una proposta fresca i renovada de les ofertes turístiques i experiencials que ofereix la nostra comarca.

Aquest espot publicitari s’ha enregistrat al llarg de tota la geografia de la Vall d’Albaida i els seus 34 pobles, destacant la gran riquesa natural i cultural. Un vídeo promocional subvencionat per València Turisme de la Diputació de València i que té com a protagonistes a joves de la comarca.

Com a tret d’eixida d’aquesta nova campanya, el pròxim dilluns 26 de desembre, el departament de Turisme de la Vall d’Albaida, junt amb altres empreses de la comarca, estaran presents a la Fira del Nadal de la Diputació de València, ubicada a la Plaça Manises de València.

Aquesta fira inclourà actuacions musicals i teatrals per als més menuts, accions vinculades amb la festivitat dels Reis Mags, i també un espai VALÈNCIA TURISME destinat a activitats de promoció turística i de productes locals, degustacions gastronòmiques, exhibicions d’artesania, actuacions folklòriques i un punt de venda de productes locals.

La Vall d’Albaida participarà amb 3 casetes, de 10:30 a 14:30 i de 17.00 a 20.00 h, en les que es trobarà “Aceites el Teular” d’Atzeneta d’Albaida, “Las Velas de Pedro” i “Atikuum disseny” d’Albaida i VA DE BO d’Agullent, a més del punt d’informació i promoció del mateix departament de Turisme de la Mancomunitat.