01/12/2023 - 20:03
Més

  Les Corts donen el seu suport unànime a l’Any Nino Bravo 2023

  Altres notícies

  El ple de Les Corts Valencianes ha mostrat aquest dijous el seu suport unànime a l’Any Nino Bravo 2023 per a commemorar el 50 aniversari de la mort del cantautor d’Aielo de Malferit (València).

  En una declaració institucional, llegida pel president Enric Morera abans de la votació dels pressupostos de la Generalitat, el parlament autonòmic proclama que “encara hui continua ressorgint la seua veu i continuen ressonant les seues cançons que traslladen un missatge universal: el de la música en clau valenciana”.

  Les Corts recorden que la figura de Nino Bravo “continua inesborrable en la vida del poble valencià” des que va perdre la vida en un tràgic accident de trànsit en 1973, després d’aconseguir la fama internacional i posicionar-se com un dels artistes de la Comunitat amb major projecció de la història i com una de les veus més distintives del segle XX.

  Luis Manuel Ferris Llopis, nascut el 3 d’agost de 1944, va passar en només tres anys a convertir-se en un dels artistes més influents de la música pop en castellà i en “un autèntic mite que ha traspassat la frontera del temps i la geografia valenciana”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -