Factoria de Sons conclou el circuit sonora d’Aielo de Malferit aquest diumenge

0

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per la Conselleria de Cultura, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura (IVC), conclou aquest cap de setmana la seua estada a les capitals culturals valencianes, Alzira i Aielo de Malferit.

El dissabte, 12 de novembre a les 19.30 hores, la Casa de la Cultura d’Alzira acollirà el concert de la jove cantautora Esther. Aquest cap de setmana, Aielo de Malferit també rebrà la visita de la proposta de música familiar de Factoria de Sons, el diumenge 13 de novembre a les 12.00 hores a l’Esplanada del Centre Social.

L’aire fresc i jove que la cantant vinarossenca Esther va aportar a l’escena del pop valencià amb el seu primer EP ‘Les teues ales’ torna amb intensitat per a presentar en exclusiva a Alzira, dins del circuit Sonora, el que serà el seu nou espectacle i treball discogràfic, en format de preestrena i amb la seua nova banda.

Factoria de Sons s’estrena a Aielo de Malferit amb ritmes com l’‘ska’, la salsa i, fins i tot, el ‘hip-hop’ per a fer ballar amb nous estils i noves cançons per a tots els públics. De la mà d’Aitana Ferrer i la seua banda es desvetlaran tots els nous personatges que han creat en el món de Factoria de Sons.

Després d’aquests concerts de Sonora a les capitals culturals valencianes, el circuit es reprendrà el mes de gener a Peníscola, Castelló de la Plana i Alacant.