16/06/2024 - 18:20
Més

  Les escoles esportives municipals d’Ontinyent augmenten un 10% els participants

  Altres notícies

  Ontinyent inicia aquest mes d’octubre l’activitat tant dels Jocs Escolars com de les Escoles Esportives Municipals, que enguany arribarà als 1.800 xiquetes i xiquets inscrits, el que suposa un augment del 10% respecte de la mitjana dels últims anys. El regidor d’Educació i Esports, Óscar Borrell, destacava “el gran valor educatiu i formatiu que té per als i les joves l’activitat física plantejada com a factor essencial per a la cura de la salut, per a l’augment de la qualitat de vida i del benestar social i per al desenvolupament integral de la persona”.

  A les Escoles Esportives Municipals que ofereixen es clubs amb suport de l’Ajuntament participen xiquets i xiquetes de 4 a 16 anys. Enguany seran 14 els clubs i associacions esportives que realitzen estes escoles, en esports com el Kung Fu, Triatló, Judo, Atletisme, Volei, Bàsquet, Ciclisme, Futbol, Tai Chi, Natació, Pilota Valenciana, Gimnasia Rítmica, Tennis, Tennis Taula, Escacs o Tir amb Arc. El regidor d’Esports explicava que enguany el preu per xiquet i xiqueta que paga l’Ajuntament d’Ontinyent als clubs de la ciutat ha augmentat, en atenció a l’aposta dels clubs per la qualitat i la professionalització del personal entrenador que treballa en els clubs de la ciutat.

  Pel que fa als Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana organitzats a la ciutat per l’Ajuntament d’Ontinyent és un projecte que compleix 40 anys, als quals l’Ajuntament ve colaborant en el desenvolupament de programes esportius d’activitats extraescolars de caràcter recreatiu o competitiu en els centres docents mitjançant acords amb les AMPES de la ciutat. Al voltant de 1.000 xiquets i xiquetes participaran emguany en els Jocs Escolars practicant diversos esports.

  Borrell convidava a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat en les franges d’edat a les que es presta servei a apuntar-se, tant als Jocs Escolars amb les AMPES dels centres com a les Escoles Esportives Municipals.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -