13/07/2024 - 11:51
Més

  Problemes amb el subministrament d’aigua a Ontinyent i Albaida per la pluja

  Altres notícies

  Aquest matí ha sigut interromput el subministrament d’aigua al barri de Sant Rafael d’Ontinyent. El motiu del tall, com confirmaven fonts d’EGEVASA a Televisió Digital d’Ontinyent, ha sigut el trencament d’una de les canonades principals de la ciutat, ubicada junt al riu Clariano, i afectada per les fortes pluges i la crescuda del riu.

  La situació ha quedat en mans dels operaris d’EGEVASA i els tècnics de l’Ajuntament, que han interromput el pas d’aigua ha sigut interromput breument per poder posar en marxa el subministrament a través d’altre sector de la xarxa hidràulica d’Ontinyent, segons s’ha explicat des del consistori. Així mateix, en tot moment s’ha buscat garantir l’adequada qualitat de l’aigua subministrada. Al voltant de les 14:30 hores la situació estava solucionada a tot el barri excepte uns 50 habitatges, en els quals el pas d’aigua es reprendria en les següents hores.

  Pel que fa al cas d’Albaida, des de EGEVASA s’explicava que la localitat compta amb dues instal·lacions, un dipòsit i un regulador de cabdal. Aquest segon dipòsit regulador s’ha vist afectat per l’aigua de pluja, que s’ha filtrat al seu interior. Per aquest motiu, s’ha procedit a buidar el compartiment i reparar-lo, a la vegada que des de l’Ajuntament d’Albaida es recomanava no beure aigua de l’aixeta durant aquestes hores. Cal apuntar que aquest dipòsit regulador només afecta a la xarxa d’aigua potable d’Albaida.

  Tot i això, des de EGEVASA s’ha assenyalat que davant qualsevol incidència o problema amb l’aigua, es pot fer ús del telèfon d’emergències de la mateixa empresa, que és el 96 386 06 38.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -