24/04/2024 - 4:30
Més

  Tallers II Edició de la Universitat d’Estiu de Ca la Mera

  Altres notícies

  L’Assemblea de Joves Meruts acaba de fer pública la programació de tallers que s’han organitzat per a la II Edició de la Universitat d’Estiu de Ca la Mera; una oferta d’activitats on es pretén barrejar aspectes tant lúdics com formatius, sent aquestes un punt de trobada per a gent de diverses edats “amb ganes d’aprendre i passar-ho bé”.

  Des de l’organització han volgut explicar que el concepte d’universitat d’estiu intenta recuperar la tradició d’autoaprenentatge i  autoformació que sempre s’ha realitzat d’una forma altruista als ateneus populars, manifestant que “Així, aquesta universitat vol trencar en els esquemes tradicionals de l’educació i demostrar que tota la gent té coses que aprendre i ensenyar.  En aquesta mateixa línia sempre s’intentarà que l’aprenentatge siga bidireccional, és a dir, que tant les persones que donen el taller com les que el reben apreguen i aporten coneixements.”

  Els diferents tallers que s’ofereixen, tots ells gratuïts, aborden una gran quantitat de matèries. Per una banda trobem els tallers més artístics com són el d’Audiovisuals, de la mà del productor Anmorsigol; Teatre i Clown, que serà impartit per Laura Ferré, Tanyo Mollà i Galahad Torro, ontinyentins amb ampli recorregut en el món teatral; i el de Pintura Paisatge i Transferències impartit per Virginia Sanz i Dèlia Celada, estudiants de belles arts.

  Per altra banda, també podem trobar  tallers d’un caire més artesanal com són el Taller de Calç, impartit per Pere Rodríguez; el Taller de Restauració de Cadires de Boga, de la mà de Pablo de Benàmer o el Taller de Creació de Rellotges de Sol, amb el reconegut matemàtic, professor i escriptor Joan Olivares.

  També hi haurà tallers orientats a l’esport, com el Taller de Ioga, amb la professora de ioga Jorja Mollà; a la Tecnologia, com el Taller de Creació de Pàgines Web, impartit per Toni Conca; o a la Política, amb el Taller de Desobediència Civil, de la mà pel col·lectiu antimilitarista “Tortuga”.

  Des d’aquesta segona edició, han volgut insistir en que “al cap i a la fi el que ens interessa és juntar-nos per compartir cultura i experiència” i que, tot i que els tallers són gratuïts, és necessària la inscipció a info@meruts.org.

  Tots els tallers tindran lloc a l’Ateneu Popular Ca la Mera, al C/Joan Belda Pastor n 10 d’Ontinyent.

  DIPTIC-UNI-ESTIU

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -