04/12/2023 - 0:39
Més

  Ontinyent acollirà l’espectacle “Europa, Cabaret del Desencant”

  Altres notícies

  Ontinyent acollirà demà dijous 2 de juliol l’espectacle “Europa, Cabaret del Desencant” del Projecte Teatral Europeu Escena Erasmus de la Universitat de València dins del programa ‘Les Europes Menudes’. Aquest acte està promogut pel programa Universitat i Societat Unisocietat del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ontinyent.  El programa de “Les Europes Menudes” pretén crear ponts de diàleg entre les diferents realitats locals de la gira i els estudiants-actors que representen onze ciutats europees, entre elles Ontinyent, ja que el grup compta amb la participació de l’ontinyentina Virginia Ballester.

  La proposta escènica d’aquest any és una peça de cabaret que serveix per posar en dubte les polítiques d’austeritat imperants a Europa. Des de la seua perspectiva personal expliquen les misèries del seu país en un espectacle amb molts contrastos el format és un alegre cabaret que recorda als del Berlín dels anys 30, destapant el costat més acre de la realitat europea: l’austeritat, la crisi, la immigració, la desigualtat, la injustícia, etcètera.

  Després de la funció, es realitzarà un col·loqui amb el públic per parlar sobre la situació d’Europa i sobre la implicació de les realitats locals a través de la temàtica de les escenes representades. L’acte servirà també per a fer balanç del curs que acaba i presentar la nova edició 2015-2016 d’Unisocietat a Ontinyent. A l’acte assistirà l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez i el Vicerector de Participació i Projecció Territorial de la UV, Jorge Hermosilla. L’espectacle es podrà veure demà dijous 2 de juliol a les 19.00 h. al Teatre Echegaray. Les invitacions es poden recollir a la Consergeria de l’Aulari Nou del Campus d’Ontinyent (C / Echegaray, 3) fins demà al migdia.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -