«OntiFESTvirtual» finalitza després d’animar el confinament amb 32 actuacions musicals

0

OntiFESTVirtual”, el I festival de música virtual d’Ontinyent, finalitzava el passat dissabte després d’animar el confinament amb 32 actuacions musicals a les xarxes. Quatre vesprades d’actuacions a Facebook i Instagram organitzades per les regidories de Cultura i Festes, amb la col·laboració desinteressada de vocalistes, músics i djs de la ciutat o vinculats a ella.

Els regidors de Cultura i Festes, Àlex Borrell i Àngels Muñoz, destacaven que aquesta quarta i última edició «ha estat a l’altura del que esperàvem amb un cartell ple de grans intèrprets com ara Andreu Valor, Paloma Grueso, Ivan Lane, Neus Ferri, Miriam Mimi o Marina Damer, que s’han prestat a col·laborar amb esta iniciativa que ens ha permès crear un espai de trobada social a les xarxes per gaudir de la música, i oferir activitat cultural tot i les limitacions que tenim ara».

Tots dos posaven de relleu l’interès d’haver combinat artistes consagrats amb altres que comencen al món de la música, «i que han pogut comptar amb una plataforma per mostrar i compartir la música que fan des d’Ontinyent». Està previst que «OntiFestVirtual» done pas a un nou format d’actuacions musicals impulsades des de l’Ajuntament, del que es donaran detalls pròximament.

Publicitat