El Casal Jaume I de la Vall d’Albaida organitza diverses activitats en la segona quinzena d’octubre

0

ACPV – Casal Jaume I de la Vall d’Albaida ha organitzat per als pròxims caps de setmana diverses activitats culturals i socials.

Així, el divendres 21, tindrà lloc una assemblea oberta amb l’objectiu de recollir propostes i iniciatives per al Projecte POBLE NOU ENDINS 2017. La cita serà a les 20 hores a la Casa de Cultura d’Ontinyent, situada al carrer Maians nº26, baix. Pel que fa al dissabte 22, el Casal estarà present a la VI Fira d’Associacions que organitza el CLJO amb motiu del seu 25 aniversari. Aquesta serà una bona oportunitat per a aquella gent que vulga assabentar-se de les properes activitats del ACPV – Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, resoldre dubtes sobre les tasques que realitzen i/o fer-los propostes. La cita serà a partir de les 17:30 hores al carrer Ramon Llin nº10, al barri de Sant Rafel d’Ontinyent. Per al diumenge 23, ACPV – Casal Jaume I de la Vall d’Albaida ha organitzat l’Intercanvi de roba de tardor, a partir de les 18:30 hores a Ca la Mera, al carrer Joan Belda Pastor nº10, a Ontinyent.

Per últim, el divendres 28 d’octubre el Casal celebrarà la FESTA ESTELLÉS a la seua seu a partir de les 20 hores. Es realitzarà una xerrada a partir del poemari de “Serena Barca” a càrrec de Maria Josep Escrivà i Jordi Oviedo, un sopar en clau estellesiana per al qual caldrà inscripció i un recital obert.

Font: ACPV – Casal Jaume I de la Vall d’Albaida

Publicitat