21/07/2024 - 1:08
Més

  El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent participa al Triangle Jove 2016 a Gandia

  Altres notícies

  A continuació s’adjunta la nota de premsa emesa pel Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) sobre la seua participació a la XVIII Trobada del Triangle Jove, a Gandia:

  “El darrer cap de setmana, un centenar de joves de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears hem compartit l’experiència de participar en la XVIII Trobada del Triangle Jove a Gandia. La Fundació Triangle Jove és un espai de col·laboració i una eina de coordinació entre els diferents Consells Nacionals de la Joventut dels tres territoris, els quals, alhora, fan de representants de l’associacionisme juvenil.

  CLJODurant tres intenses jornades, que portaven per lema “Noves perspectives, nous reptes”, ens hem format en diversos aspectes de la participació juvenil: igualtat de gènere a les entitats, associacionisme inclusiu, gestió ètica i participativa dels recursos, i creació d’un codi ètic per a l’entitat. Aquest procés d’aprenentatge col·lectiu ens ha servit també per a crear sinèrgies entre les diferents entitats, i per adquirir mecanismes que ens permeten superar les nostres debilitats alhora que potenciar les nostres fortaleses. Com ja és costum, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) vam ser presents i vam participar de manera ben activa de totes les dinàmiques, xarrades i tallers. La resta de companys i companyes allí presents van reconèixer el gran dinamisme i l’àmplia trajectòria del CLJO, i és que la nostra entitat compleix 25 anys! Per a celebrar-ho, hem organitzat un munt d’activitats, que començaran divendres 21 amb la inauguració (19:30h) del nou Casal Jove de la ciutat, situat al Carrer Ramon Llin, 10.; tot seguit, parlarem sobre polítiques de joventut, igualtat i participació en una taula rodona formada per representants de les diverses administracions. Continuarem dissabte 22 amb skatepark, passejada amb bici, Fira d’Associacions, concert d’ESIR i xerrada a càrrec dels col·lectius feministes Merudes i Més Que Dones. El punt final de la festa serà el sopar popular (3€) que, a més, estarà amenitzat per la xaranga de la Banda Tot per la Música.

  Celebrar 25 anys d’existència és un bon motiu per fer la vista enrere i repassar d’on venim i fins on hem arribat; per analitzar la situació actual amb una mirada crítica que ens permeta seguir creixent i millorant; i també per establir les bases per a la construcció d’un futur comú que resulte encoratjador per al jovent ontinyentí. Espais de participació com el Triangle Jove i el CLJO són essencials per fer possible que els i els joves ens apoderem i assumim el control del nostre propi destí, la qual cosa ens permetrà seguir transformant la societat cap a un model on totes i tots tinguem lloc, veu i oportunitats. T’hi sumes?”

  Font: Consell Local de la Joventut d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -