El Campus d’Ontinyent se suma a la celebració de la Universitat de l’Orgull

0

El Campus d’Ontinyent de la Universitat de València s’uneix a les celebracions organitzades per la Universitat per a celebrar el Mes de l’Orgull. En aquesta ocasió de la façana de l’edifici històric del Campus es penjarà la bandera LGTBI i a més, la seua façana també quedarà il·luminada fins al 30 de juny amb els colors de l’arc de sant Martí.

El 28 de juny se celebra el Dia internacional de l’Orgull, commemorant els disturbis de Stonewall (Nova York, EUA) de 1969. La Universitat de València se suma des de 2017 a aquesta celebració hissant la bandera de l’arc de sant Martí als seus edificis. Enguany tornarà a onejar en l’edifici del Rectorat, Centre Cultural La Nau, Biblioteca de Ciències Socials de Tarongers, Biblioteca de Ciències de Burjassot i al campus d’Ontinyent que, per primera vegada, il·luminarà la façana del seu edifici històric aquest Mes de l’Orgull.

El Campus d’Ontinyent, a través de la iniciativa Diversitats que impulsa el Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, se suma com altres anys als actes que han preparat per a la celebració de l’Orgull, el llistat complet de les quals es poden trobar a www.uv.es/diversitats.