Com ja avançarem ahir des de TV digital Ontinyent, el conegut grup musical “Celtas Cortos” tocarà el 6 de març a Ontinyent junt a l’Orquestra Simfònica d’AdLibitum. Aquest és un dels plats forts de la programació prevista pel del Consell Municipal de Cultura per al primer trimestre de l’any, al qual el cèntric espai cultural acollirà un total de 15 espectacles musicals, teatrals, festivals i concerts.

El regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, destacava que “quan l’ajuntament va organitzar el concert de Los Secretos, ja es va comprovar que aquest pot ser un escenari fantàstic per a gaudir ben de prop de grups emblemàtics del pop-rock espanyol, una categoría a la que també estan Celtas Cortos”, apuntava. A més a més, assenyalava que aquest concert, que compta amb la col·laboració d’Ad Libitum, “serà molt especial perquè els músics de l’Orquestra Resident del Teatre Echegaray podran tocar amb el grup, en el que serà una gran de gaudir d’una fusió musical única”, destacava. Les entrades es podran adquirir al preu de 20 euros en venda anticipada a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Barbara, La Llibreria i www.ticketvip.es

15 espectacles previstos fins a març

El Teatre Echegaray acull en total fins a 15 espectacles durant el primer trimestre, entre els quals, a banda del concert de Celtas Cortos, destaquen representacions teatrals com “Star Farts” de Purna Teatre el 27 de febrer, una crítica a la corrupció ambientada en l’univers de la Guerra de les Galàxies; “L’ànima bona de Sezuan” de la companyia Teatre de l’Abast el 27 de març, on es representa l’obra de Bertolt Bretch al voltant de la doble moralitat; o les representacions infantils en anglès previstes al marc de la campanya “Educateatre” impulsada per Cajamar i l’Ajuntament.

Cal recordar que aquest mateix cap de setmana tenen lloc a l’Echegaray la representació del Musical “París” de Montecarlo Produccions (dissabte, 19:00 i 22:30 hores) i la cloenda del III Festival de Circ i Teatre amb l’espectacle “Potted” de la companyia La Tròcola (diumenge, 19:00 hores). A més a més, ja de cara al mes d’Abril, Albena Teatre portarà a Ontinyent la seua última obra “M’esperaràs?”.

El regidor de Cultura explicava que “evidentment van a seguir havent actuacions i cites al carrer, i també a espais com la Sala Gomis, la Casa de Cultura, el Maova, sense oblidar el festival d’arts escèniques “Poble Nou Endins” a les cases i establiments del Poble Nou, però el Teatre Echegaray és un espai emblemàtic que hem de potenciar com a pol d’atracció cultural per a tota la comarca, i en aquest sentit la programació prevista per aquest trimestre pensem que està a l’altura”, destacava el regidor.