Pròximament es posen a la venda les localitats per a l’Entrada d’Ontinyent

0

El pròxim dissabte 8 de juliol la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia posarà a la venda les localitats per a les tribunes de l’Entrada d’Ontinyent del 2017. Aquesta venda es farà a través d’Internet, igual que s’ha fet en anys anteriors, i els seients es podran adquirir a través de la web www.eventosgil.com

La venda online d’entrades començarà el 8 de juliol a la 1:00 de la matinada. Hi haurà disponible 4.500 cadires de les 6.500 que s’instal·laran al llarg de tot el recorregut. La resta de cadires seran venudes per la Societat de Festers el dilluns i dimarts de matí de la Setmana gran.

Pel que fa als preus, a la zona Daniel Gil les entrades seran a 11,50 euros, mentre que a la zona Almaig seran a 8,5 euros.

Continuïtat de l’actual Junta

El passat diumenge 25 de juny a les 11 del matí se celebrava una assemblea extraordinària de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia en la qual s’aprovava per unanimitat la proposta que el president de la Societat portava com a punt del dia, la continuïtat del president Jose Rafael Sanchis i la seua junta durant un any més amb la finalitat de tancar actuacions que queden obertes i acabar el recentment inaugurat any JJ Cervino.

Després de l’exposició dels diversos motius i per unanimitat dels allí presents es va donar per aprovada la proposta. Així, l’actual junta, en lloc de finalitzar en novembre del 2017, ho farà l’any 2018, quan es tornaran a convocar eleccions.

Font: Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent

Publicitat