Fon-Do-Kan tanca la temporada amb una exhibició i el lliurament de cinturons

Aquest diumenge 25 de juny, es reunien al Poliesportiu municipal d’Ontinyent els socis del club Fon-Do-Kan amb pares i mares, amics i coneguts, per a mostrar en format d’exhibició tot un repertori de tècniques i exercicis que s’han practicat durant els entrenaments del curs i que són una mostra de l’aprés durant la temporada en les modalitats de judo xiquets, judo adult i Jiu Jitsu.

Així, es posava el punt i seguit en els entrenaments habituals, reafirmant que aquesta jornada era la primera de la temporada que ve. En finalitzar els exercicis preparats es va fer un xicotet balanç de la temporada, enunciant les diferents competicions en les quals s’ha participat, així com els entrenaments federatius, destacant els resultats obtinguts per Natalia Sanchis i Aitana Guerrero en judo, sent aquesta ultima la nominada pel club en la pròxima Gala de l’esport de la ciutat d’Ontinyent, que se celebrarà aquest divendres 30 de juny.

També es destacava la trajectòria de José Otero Santaines en judo i Rafa Cambra en Jiu Jitsu, sent plata en l’autonòmic. Així mateix, també s’apuntava que l’organització de la copa d’Espanya de Jiu Jitsu en categoria infantil i cadet es consolidava amb la seua segona edició, augmentant el nombre d’assistents i convertint-se en un esdeveniment de rellevància.

Per altra banda, es recordava que enguany el club compleix 45 anys i fruit del seu bon fer i trajectòria, així com pel reconeixement dels seus integrants, s’han produït els nomenaments federatius de Conrado Miralles com a delegat provincial de l’escola federativa, Francisco Cano com a delegat del departament de Jiu Jitsu, i la col·laboració de Rafa Bas i Vicente Montava en els entrenaments federatius per al canvi de grau de l’escola federativa.

Un moment esperat va ser la cerimònia de lliurament de cinturons a tots els esportistes del club que han realitzat els exàmens per a ascendir en l’escala de color, que els acrediten com a mereixedors d’eixe nou cinturó. Aquests nous cinturons són un reflex del seu esforç en els entrenaments de la temporada que finalitza.

Per últim, des del Club Fon-Do-Kan s’emplaçava a tothom a la Gala de l’esport i a la preparació de l’exhibició de les 24 hores esportives d’Ontinyent, per a després començar unes xicotetes vacances i reprendre l’activitat en el mes de setembre “amb mes força si cap en el compromís del club d’aprendre, millorar i seguir difonent el nostre esport”.

Font: Fon-Do-Kan

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Empreses i particulars donen a l’Ajuntament viseres i mascaretes

Diverses empreses i particulars estan donant a l’Ajuntament viseres de seguretat impreses en 3D i …