El Pla Esportiu d’Ontinyent permet mantenir el pagament al personal de les Escoles Esportives durant l’Estat d’Alarma

0

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Òscar Borrell ha destacat la importància del Pla Esportiu posat en marxa a la ciutat per al període de l’Estat d’Alarma, «ja que no sols ens ajuda a promoure l’activitat física entre la ciutadania, sinó també a recolzar econòmicament als monitors i monitores de les Escoles Esportives Municipals en estos dies tan difícils».

El regidor recordava que el decret d’Estat d’Alarma del Govern d’Espanya implicava la suspensió de les Escoles Esportives Municipals, i amb esta suspensió, l’anul·lació dels pagaments per la prestació d’estos serveis. Borrell explica que «vam observar que els clubs continuaven fent activitats online i treballant per seguir atenent a l’alumnat, i vam pensar que era de justícia que cobraren pel treball que fan estes classes i articular la programació de manera que també es puguera beneficiar la resta de la ciutadania».

Així, des del passat 13 d’abril, es posava en marxa un calendari de «Masterclass» que es poden seguir pel facebook municipal i que a la primera setmana incloïa sessions per part dels monitors del Club Martínez Valls Bàsquet; Club de Tennis Poliesportiu; Club Triatló Ontinyent; Club d’Escacs d’Ontinyent; Club Atletisme Ontinyent o Club de Pilota Ontinyent. Esta segona setmana és torn per al Club Natació Ontinyent; Club de Judo Fon Do Kan; Club Voleibol Ontinyent; Club Ciclista Ontinyent; Club Tai Chi Chuan; Club Gimnàstica Rítmica; Club Handbol Ontinyent, Club Atletisme Vall d’Albaida i club de Kung Fu. Els continguts versen principalment sobre exercicis de manteniment muscular, respiratoris, de flexibilitat i activitats caseres, adaptats per a gent de totes les edats.

Publicitat