L’ajuntament d’Albaida reparteix gel desinfectant entre la població més vulnerable

0

L’Ajuntament d’Albaida ha adquirit més de 1.500 botelles de gel desinfectant de mans, amb base hidroalcohòlica i àloe vera, i les ha repartides entre la població més vulnerable del municipi. En concret s’ha destinat a persones majors de 65 anys i altres col·lectius de risc.
La distribució va començar aquest dimarts amb la col·laboració de les farmàcies del municipi, Tarín i Soler. Des del consistori “volem donar les gràcies pel seu esforç i voluntat de servei públic que estan demostrant dia a dia les nostres farmàcies” ha expressat l’alcalde Josep Albert. S’ha aprofitat que havien de repartir les màscares de la Generalitat Valenciana i “aprofitant que les veïnes i veïns devien acudir-hi vam decidir completar l’acció de la Generalitat amb aquests gels, que a hores d’ara són complicats de trobar en molts casos” ha conclòs Albert.

D’aquesta manera els grups de població descrits podran acudir a la seua farmàcia habitual i rebre de manera gratuïta els gels desinfectants i les màscares presentant només el seu SIP. Des de l’Ajuntament d’Albaida es demana prudència, el repartiment serà escalonat, no cal acudir tothom el mateix dia i cal respectar les normes del confinament i la distància social. A més, es recomana que un sol membre de la unitat familiar s’encarregue d’arreplegar els productes, emprant les màximes precaucions per a prevenir contagis.

Des de Benestar Social la seua regidora, M. Àngels Salom, recorda que “les persones vulnerables que no poden anar a les farmàcies demanen l’ajuda del SAD, Servei d’Ajuda a Domicili, i seran els encarregats d’arreplegar-ho, com ja estan fent amb els medicaments, la compra o altres serveis d’ajuda i acompanyament” que s’han intensificat durant l’Estat d’Alarma per culpa de la pandèmia de la COVID-19.
Per a qualsevol dubte o aclariment el departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Albaida ha obert el canal de WhatsApp de manera bidireccional perquè siga encara més fàcil resoldre totes aquestes qüestions, al telèfon 665800131, així com per Telegram, Facebook, Twitter o Instagram es poden plantejar també.

Publicitat