21/04/2024 - 16:24
Més

  Inagurada l’exposició-homenatge a J. Segrelles amb l’entrega els premis als guanyadors del IV Certamen de Pintura Mural MESSA

  Altres notícies

  Aquest diumenge 30 de setembre s’ha inaugurat l’exposició “J. Segrelles and the Illustrated London News” al Palau dels Milà i Aragó amb la qual la s’ha fet entrega dels premis de la IV edició del Certamen de Pintura Mural MESSA amb la col·laboració de la Fundació Per Amor A l’Art. L’obra guanyadora ha sigut ‘Una Nit de Mil’, d’Agustín Soler Calatayud.

  El segon premi el va obtindre Ángel Caballero Rioja, amb la impactant obra de ‘El Quixot’, i José Llorens Insa es va fer amb el tercer lloc per la seua obra ‘Elefante’. Les obres han estat inspirades aquest any en l’artista Josep Segrelles per la declaració de l’Any Segrelles. Amb motiu del centenari del naixement del pintor i il·lustrador, els artistes s’inspiren en ell i en les seues obres per a realitzar el seu mural.

  El certamen, junt amb l’exposició, estan emmarcats dins del projecte iniciat fa quatre anys per la Regidoria de Cultura amb la proposta de homenatjar cada any a un artista albaidí, dedicant-li així els murals i l’exposició que es realitzen.
  La mostra, que es pot visitar fins al 4 de novembre, recull obres que va fer J. Segrelles per a la revista “the Illustrated London News” amb la que es va llençar al món artístic internacional. Les pintures es tractaven d’edicions especials de la revista per als Nadals, fetes per Segrelles des del 1927 al 1935.

  L’esdeveniment va comptar amb l’actuació de l’Agrupació Vocal albaidina “Eduardo Torres”, que va acompanyar la inauguració amb la música clàssica que tant va inspirar al artista albaidí. A l’acte van estar presents l’Alcalde d’Albaida Josep Antoni Albert i Quilis, la Regidora de Cultura Beatriz Costa, Assumpta Domínguez, Alcaldessa de Potries, els membres de l’Associació Centenari MESSA i els responsables de la Casa-Museu Josep Segrelles.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -