El Conseller Rafa Climent se suma als “Cafés a la Seu” de Compromís per Albaida

Compromís per Albaida arranca hui dijous 2 de maig un seguit d’encontres amb la ciutadania per tal de rebre i debatre propostes a incloure dins el programa que la formació presentarà per a les eleccions municipals del 26 de maig. Rafa Climent, Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball serà l’encarregat d’obrir les jornades que porten per nom “Cafés a la Seu”.

Climent ha atès la invitació del col·lectiu local per a participar d’aquestes jornades de contacte amb la ciutadania i així aportar el seu granet d’arena des de la seua tasca en el municipalisme, va ser alcalde de Muro d’Alcoi, i en l’àmbit autonòmic, com a Conseller del Govern del Botànic. A més, visitarà diferents inversions que des de la seua Conselleria s’han portat a cap en la ciutat d’Albaida com la millora dels polígons o el pàrquing del Mercat Central, obres que estan a punt d’acabar i milloraran el teixit comercial i social d’Albaida.

Josep Albert, candidat a la reelecció a l’alcaldia d’Albaida, s’ha mostrat molt safistet amb la incorporació de Rafa Climent a “Els Cafés de la Seu” i a més explicava que la “voluntat de les persones que conformem Compromís és de mantindré, fins i tot incrementar, la proximitat a les ciutadanes i els ciutadans d’Albaida, i escoltar-los de primera mà. Sempre hem sigut persones properes, en l’oposició i en el govern, obertes a escoltar, debatre i explicar; però en esta ocasió hem volgut donar-li forma i organitzar-ho, i que la gent sàpiga on i com pot participar, perquè ara més que mai és necessària la implicació de totes i de tots”.

Tot i que el col·lectiu local albaidí, ha preparat un programa inicial amb més de 50 propostes, es pretén que aquest programa, que estarà publicat a la web, puga nodrir-se de propostes aportades per la ciutadania, les quals s’inclouran a la versió definitiva. “Després de 8 anys de treball per estabilitzar econòmicament l’ajuntament, per fi ara recobrem la il·lusió per construir una nova ciutat, i en aquest procés de creixement necessàriament han d’estar implicades totes les albaidines i els albaidins, i nosaltres comencem a fer-ho des del primer moment”, explicava Albert.

Lluís Ferrando, que ha estat Secretari Autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori finalment acudirà a la seua cita amb els “Cafés a la Seu” el 9 de maig junt amb Joaquim López, que ha estat Cap del Servei de Cultura de València.

Les trobades seguiran el 7, 9 i 13 de maig, a les 19 hores, a la seu de Compromís per Albaida (Carrer Verge del Remei, núm. 32), s’organitzaran per temes, i permetran l’assistència de qualsevol persona que ho desitge.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El diputat valldalbaidí de Compromís, Jesús Pla, defensarà el Dret Civil valencià al Congrés dels Diputats

Aquest dijous han sigut escollits a les Corts Valencianes els tres diputats i diputades valencians …