13/07/2024 - 11:38
Més

  Més oferta de rutes turístiques per a Setmana Santa i Pasqua

  Altres notícies

  La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent ha confirmat que ampliarà les rutes turístiques previstes per a Setmana Santa i Pasqua, després que s’hagen esgotat en 2 dies la totalitat de places previstes per a les 6 rutes organitzades, quedant per ara una dotzena de persones en llista d’espera.

  La regidora de l’àrea, Sayo Gandia, destacava “l’elevada demanda que hem tingut per a una programació amb la que tractem de donar conèixer tant l’entorn natural del terme com alguns dels elements culturals del casc urbà, sempre de manera activa, atractiva i complint amb les mesures anticovid establertes per les autoritats sanitàries. Precisament les ganes que te la gent d’eixir i gaudir d’un turisme segur pensem que ha estat clau en esta bona acceptació”, assenyalava.

  Així, diumenge 28 de març i dilluns 5 d’abril es faran dues visites als refugis antiaeris de Tortosa i Delgado i El Regall, on es podrà descobrir les seues característiques i funció, a més d’experimentar un simulacre de bombardeig. Divendres 2 d’abril tindrà lloc l’activitat “Ontinyent a Escena”, una ruta on els participants es convertiran en improvisats actors i actrius que hauran de teatralitzar les escenes proposades pel director en diferents emplaçaments. Dissabte 3 d’abril hi haurà una ruta cultural per la Vila, on es recorrerà els carrers de l’històric barri amb especial atenció al Palau de La Vila i l’esglèsia Gòtica de Santa Maria.

  Ja en l’entorn natural es podrà participar diumenge 4 d’abril en una marxa senderista pel barranc dels Tarongers, on es podrà descobrir els orígens de la indústria tèxtil gaudint d’un paratge de gran bellesa natural i paisatgística; i dissabte 10 d’abril d’un enopasseig en bicicleta per la “ruta del vi”. En aquest cas es farà una ruta ciclista fins a una de les antigues finques agrícoles del terme, visitant la seua zona productora i gaudint d’un recorregut dedicat al mon del vi i els cellers.

  Sayo Gandia, animava al veïnat tant d’Ontinyent com de les comarques veïnes que s’han apuntat a les rutes “a gaudir també de l’ampla oferta gastronòmica amb que compta la ciutat”, recordant a la ciutadania la possibilitat d’ampliar informació turística posant-se en contacte amb la Tourist Info d’Ontinyent (ubicada al Palau de La Vila) al telèfon 962916090 o per correu electrònic a ontinyent@touristinfo.net.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -