12/06/2024 - 22:38
Més

  La Fira de Novembre amplia a 38 les atraccions mecàniques

  Altres notícies

  38 atraccions mecàniques  per majors i menuts, 200 paradetes i llocs de venda amb productes de tot tipus, 200 vehicles nous i d’ocasió en exposició al carrer, són alguns dels atractius que presenta la Fira de Novembre d’Ontinyent, que  se celebra aquest cap de setmana a la capital de la Vall d’Albaida.

  La Fira de Novembre, nascuda per privilegi reial l’any 1418, i evolucionada a fira d’atraccions mecàniques, comptarà enguany amb un total de 25 atraccions infantils i 13 per a majors, una més que l’any passat, sent la principal novetat la muntanya rusa d’aigua desmuntable “Los Rápidos”, una de les úniques tres atraccions itinerants d’estes característiques que hi ha en tota Europa, amb una superficie de 800 m2 i uns equipaments que han hagut de ser traslladats fins a Ontinyent per 8 trailers. Altra novetat en les atraccions per a adults és la plataforma giratòria “Centrox”, un plat volant que s’eleva i gira a gran velocitat; mentre que per als més menuts les novetats són “La Barredera”, una superficie unflable giratòria i “Els avions”, versió infantil de la popular atracció “Làtigo”.

  Circunvalant les atraccions hi haurà al voltant de 200 paradetes i llocs de venda, comptant els llocs de llepolies, hamburgueses i entrepans de dins del recinte, i les parades repartides pel carrer José Iranzo i les avingudes Sanchis Guarner i Benicadell, amb productes artesans de tot tipus: decoració ètnica, marroquineria, dolços, embotits, pa artesa amb fron de llenya, torrons, dàtils, joguets i un llarg etcétera. A la zona de l’Avinguda d’Albaida es comptarà amb la IV edició de “Firauto”, una iniciativa dels professionals del sector de l’automoció i l’Ajuntament a la qual s’exposaran més de 200 vehicles nous i d’ocasió en venda a preus especials.

  Quant al dispositiu de seguretat, es comptarà un any més amb la participació dels efectius de la Policia Local i Nacional, així com Protecció Civil i Creu Roja. Als xiquets i xiquetes se’ls col·locarà una polsera amb el número de telèfon de l’adult que els acompanye, i tant el recinte firal com els accessos estaran especialment vigilats.El trànsit es tallarà puntualment a l’avinguda d’Albaida en el tram comprés entre l’avinguda de l’Almaig i José Iranzo, tot habilitant-se les zones d’estacionament habituals als voltants de la Fira, l’avinguda de la Generalitat i entre el col·legi Carmelo Ripoll i el passeig de Benarrai, i s’habilitaran estacionaments per a persones amb diversitat funcional a les zones més properes a la fira.

  Per la seua banda, la Regidoria de Neteja ha repartit pel recinte vora un centenar de papereres de cartó reciclables i contenidors de fem, a més de facilitar un dispositiu de neteja viària constant. Després de viure els dies centrals de divendres 18 a dilluns 21, la Fira romandrà oberta el cap de setmana següent, dies 25, 26 i 27 de novembre, amb preus populars per a les atraccions. Cal destacar que, tot i ser festa local, els comerços de la ciutat poden obrir el dilluns dia 21, jornada en la qual tindrà lloc la celebració del “Dia de la Bici”, amb eixida a les 10:30 des del Centre Comercial el Teler, amb inscripció una hora abans i sorteig de regals entre els participants.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -