12/06/2024 - 20:01
Més

  Sant Domingo acull per primera vegada el “Cap d’Any Infantil” d’Ontinyent

  Altres notícies

  La Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent viurà per primera vegada el “Cap d’any infantil” en la vesprada d’aquest divendres 28 de desembre. L’acte, que en edicions anteriors tenia lloc a la Plaça de la Concepció, començarà a les 17:30h amb el berenar de xocolata amb mona i el lliurament dels premis del concurs de dibuix i literari-artístic de l’Associació d’Amics dels Reis Mags. Serà a les 18:30h quan tindrà lloc les ja tradicional “12 campanades infantils” amb el campanar mòbil de la Colla de Campaners. Les celebracions conclouran amb l’espectacle de malabars i màgia “SET UP”, que s’inclou dintre de la programació del Festival Circ i Teatre.

  El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “la decisió de traslladar el Cap d’Any Infantil s’ha fet perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir de tota la oferta sense necessitat d’estar canviant de lloc”, manifestava. El Cap d’Any Infantil és una de les múltiples activitats del programa nadalenc Ontinyent Il·lusiona, que inclou premis, concursos, el propi festival de teatre i circ de carrer o mercats nadalencs, amb el propòsit de fomentar l’activitat comercial a Ontinyent. Esta activitat organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent compta amb la col·laboració de l’associació de comerciants Comerç In i SOC.

  La programació d’Ontinyent il·lusiona continuarà el dissabte 29 amb l’arribada del carter reial a la ciutat a partir de les 11:00h. Acompanyat del seu seguici i el tradicional trenet recorrerà els diversos carrers de la ciutat per recollir les cartes adreçades als Reis d’Orient. Eixe mateix dia, però a partir de les 19:00h tindrà lloc l’últim espectacle de l’any del Festival de Circ i Teatre, Paradís Pintat, guardonat amb el Premi Zirkolika 2017 al “Millor Espectacle Teatral”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -