Soluntec patrocina els carnets de festers de 2015

El passat divendres 7 d’Agost al Saló d’Actes de la Societat de Festers es van presentar els carnets de festers per aquest any 2015, que enguany compta amb la col·laboració i patrocini de l’ empresa ontinyentina SOLUNTEC.

Aquesta empresa, composta per enginyers i informàtics, es dedica des del 2010 al desenvolupament de Software, web, suport tècnic, manteniment d’empreses i servei de consultoria. A més de ser festers, pertanyent a la comparsa Fontanos. En paraules dels patrocinadors “la festa ens ha donat moltes coses i és hora de tornar-li-ho”.El carnet a part d’indentificar als festers serveix també per a obtenir descomptes en tots els serveis que ofereix SOLUNTEC.

El president de festers ha explicat diversos aspectes importants referents als actes de festes com, l’autorització de la Delegació de Govern per a la pólvora dels actes d’arcabusseria, el conveni signat amb l’empresa AUDIPEDIA la qual repartirà 1000 parells de tapons per a protegir els nostres oïts del soroll dels trabucs i el fet que Pilar Vaño és la primera dona a dirigir la marxa mora “Chimo” el dia de l’entrada de bandes de música.

Finalment cal destacar com a novetat enguany, que per acord de junta, el capità de cada bàndol serà l’encarregat d’encetar la lluita d’arcabusseria tant el dia de la Baixà com en l’acte de les Ambaixades, és a dir, cap fester podrà disparar fins que el capità no dispare primer.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Albaida anúncia la suspensió de les capitanies i càrrecs en les festes de Moros i Cristians de 2020

Aquesta vesprada de dissabte, la població d’Albaida ha anunciat oficialment la suspensió de les capitanies …