728×90 caixa onti
Home > Cultura > La cloenda del Cafè Teatre amb Luis Piedrahita ompli el Teatre Echegaray

La cloenda del Cafè Teatre amb Luis Piedrahita ompli el Teatre Echegaray

L’espectacle de l’humorista Luis Piedrahita omplia el Teatre Echegaray aquest dijous a la cloenda del IV Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”. Amb el show “Las amigdalas de mis amigdalas son mis amigdalas”, el còmic, conegut entre altres coses per la seua participació en “El Club de la Comedia” o “El Hormiguero”, feia gaudir al públic assistent amb la seua particular visió de la vida i les coses més quotidianes.

El Circuit Cafè Teatre és una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i l’associació d’hostalers AHVAL. Aquesta quarta edició del circuit ha comptat amb 8 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals entre els quals s’han trobat les actuacions de Pablo Carrascosa, Carol Tomás o Diego Varea, entre altres.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, qui acudia a l’esdeveniment acompanyat diversos regidors, destacava “el gran nivell de tots els espectacles que han format part del circuit, amb humoristes molt reconeguts i amb una ampla trajectòria” declarava el regidor.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El VII Festival de Circ i Teatre porta 11 espectacles per tots els barris

El pròxim divendres 21 a les 19:30 serà la funció inaugural al aparcament de Paduana