23/07/2024 - 10:26
Més

  Els televisius Maria Pujalte i Vicente Romero portaran l’exitosa comèdia “Losers” a Ontinyent

  Altres notícies

  El departament de cultura trau a la venda les entrades per a una representació que finalitzava esta setmana 2 mesos de representacions al Teatro Bellas Artes de Madrid.

  El regidor de Cultura avança que Ontinyent mantindrà en 2016 la seua aposta per una programació teatral variada i de qualitat.

  Els televisius actors María Pujalte (Periodistas, 7 Vidas, Los misterios de Laura) i Vicente Romero (Padre Coraje, Con el culo al aire) portaran el proper 12 de febrer al Teatre Echegaray d’Ontinyent l’exitosa comèdia teatral “Losers”, que esta setmana finalitzava 2 mesos de representacions al Teatro Bellas Artes de Madrid.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha avançat que Ontinyent mantindrà en 2016 la seua aposta per una programació teatral variada i de qualitat: “a l’últim trimestre de 2015, a més d’espectacles com el concert d’Ismael Serrano, hem tingut representacions teatrals de tot tipus, comèdies, drama o fins i tot musicals, amb obres com Toda la verdad sobre el oso hormiguero, Eterna Lola, Jobs o Adela. En breu presentarem tota la programació prevista per als propers mesos, però un dels plats forts sí que podem confirmar que serà Losers, una obra fantàstica, molt divertida i amb actors de primera línia per començar l’any teatral”, assenyalava.

  En “Losers”, Pujalte i Romero interpreten Sandra i Manuel, que ronden els quaranta anys i no tenen res que vore amb el que es suposa que la societat imposa tindre a eixa edat, ni fills, ni parella, ni diners, ni casa…Per eixe motiu, es consideren ells mateixos uns perdedors, pensen que no podran eixir endavant ni mereixen ser feliços, un pensament que canviarà al llarg dels 90 minuts que dura aquesta representació de la que María Pujalte destacava que “és una comèdia romàntica però sobretot una comèdia amb molt d’humor i un missatge de què per a ser feliç no són necessaris els bens materials ni les modes”..

  “Losers” es representarà divendres 12 de febrer al Teatre Echegaray d’Ontinyent, a partir de les 22:30 hores, podent adquirir-se ja les entrades al preu de 16 euros en venda anticipada al Casa de Cultura i la web de Caixa Ontinyent, i de 20 euros en taquilla el dia de la representació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -