20/05/2024 - 5:22
Més

  Es presenta l’orquestra simfònica Caixa Ontinyent

  Altres notícies

  El Centre Cultural Caixa Ontinyent ha acollit hui la presentació de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, un projecte impulsat i gestionat per l’Associació AD LIBITUM.

  En realitat, l’Orquestra va nàixer l’any 2000, i ha cobert fins hui un cicle important, en el que ha contribuït a consolidar una formació de qualitat en estes comarques de tan llarga tradició musical. A partir de 2015, Caixa Ontinyent assumix la seua esponsorització a fi d’impulsar-la i potenciar la seua capacitat. Així, l’Orquestra, que continuarà baix la direcció de Saül Gómez, passarà de 47 a 60 músics, revitalitzarà el projecte formatiu que porta associat, disposarà d’un més ampli repertori i podrà oferir un nombre més gran de concerts.

  El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha insistit en el caràcter formatiu i educatiu del projecte, “no pretenem tindre una orquestra professional sinó oferir als nostres jóvens l’oportunitat que mostren el seu potencial actuant junt amb professionals de primera línia en una orquestra simfònica de gran qualitat, única i referent en les nostres comarques”.

  Per la seua banda, des d’AD LIBITUM, els seus representants Lluís Muñoz i Toni Revert destacaven el seu agraïment a Caixa Ontinyent per “haver confiat en este projecte que contribuïx a la formació de molts jóvens músics alhora que ens ajuda a consolidar la nostra ciutat d’Ontinyent com un pol d’atracció cultural de les nostres comarques centrals”. Toni Revert afegia “no volem oblidar-nos de les xicotetes i mitjanes empreses i dels abonats particulars que cada any recolzen este projecte, així com de l’empresa ATRIVM que tant ens ha ajudat des de fa 15 anys i que continuarà col·laborant activament”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -