Ontinyent estalvia 24.000 euros anuals en la renovació del contracte de neteja de vies publiques

El contracte amb Urbaser per als propers 5 anys inclou actuacions que fins ara s’havien de pagar de manera extraordinària.

L’Ajuntament d’Ontinyent estalviarà 24.000 euros anuals durant els propers 5 anys gràcies a la renegociació del contracte de neteja de vies publiques, fins ara a càrrec de URBACISA (una UTE de les empreses Recisa i Urbaser) que en la pròrroga serà assumit íntegrament per Urbaser. El regidor de neteja, Manuel Cuesta, explicava que “les condicions i cost (580.450 euros) van a ser les mateixes, però la diferencia és que ara anem a incloure sense cost addicional una sèrie de treballs que estaven fent-se però a càrrec de partida extraordinària, en no haver estat incloses inicialment a la contrata per ser necessitats sobrevingudes durant estos anys”, assenyalava.

Estos treballs són l’ampliació de la neteja de la plaça Sufragistes, la “Ruta del colesterol”, els carrers que envolten el poliesportiu, la neteja en festius del carrer Dos de Maig i les neteges extraordinàries en diverses festes, tot mantenint les millores que ja hi havia inicialment al contracte. Cuesta explicava que “el que hem fet és ampliar millores amb una valoració econòmica de 24.000 euros anuals, el que en 5 anys ens suposarà un estalvi de quasi 125.000 euros, seguint aixì la línia de l’anterior legislatura de fer les mateixes o més coses però gastant menys”.

Cal recordar que al període 2011-2015 el Govern d’Ontinyent va aconseguir importants estalvis en contractes com el de neteja d’edificis i també amb altres accions com la reubicació de serveis públics per estalviar en lloguers.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …