20/05/2024 - 5:59
Més

  Ontinyent va acollir el lliurament de premis del primer certamen internacional de poesia “Mª Paz Sainz Angulo”

  Altres notícies

  El Centre Cultural Caixa Ontinyent a Ontinyent, va acollir el passat 9 de juny, el lliurament dels premis de l’I Certamen Internacional de Poesia ‘Poeta Mari Paz Sainz Angulo’, convocat pel Projecte Nacional de Cultural Granada Costa, que ha comptant amb un gran èxit de participació en la seua primera edició, amb prop d’un miler de participants.

  El primer premi ha recaigut en el poema ‘Furs d’amor’, de Toñy Castillo Meléndez, Doctora en Psicologia, escriptora i poeta de gran prestigi que es va traslladar a Ontinyent des de Lleida per a arreplegar el seu merescut premi. S’han concedit tres segons premis a les obres ‘Plenitud hivernal i llums de primavera’, d’Amparo Bonet Alcón escriptora i poeta de gran prestigi de València; ‘El vers arreplega els meus sentits’, de José Romero Muñoz poeta i escriptor de gran prestigi de València i ‘Si tu saberes!’, de Chelo Ferre Dornénech de Bocairent.

  Entre els premis es publicaran tres llibres molt importants per a la Cultura Poètica Internacional, donat l’èxit del Certamen. En el Primer Llibre es publicaran únicament poesies que aportarà la primera guanyadora del certamen Toñy Castillo Meléndez. En el Segon Llibre aportaran les seues poesies els segons guanyadors. En el Tercer Llibre es publicaran totes les poesies seleccionades indicant el nom dels seus autors.

  El President del Projecte Nacional de Cultura Granada Costa, D. José Segura Haro, va concedir la Medalla d’Or al Treball Cultural a Mari Paz Sainz Angulo, poeta de referència del certamen, i la cantautora Inmaculada Rejón li va dedicar una cançó inèdita, escrita expressament per a aquesta poeta, la lletra de la qual era de la seua autoria.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -