Continuen sumant-se les poblacions que aquest estiu no celebraran les seues festes. En aquesta ocasió, La Pobla del Duc i l’Olleria també ha decidit no celebrar les festes patronals que haurien de celebrar-se el pròxim 27 d’agost fins al 6 de setembre i del 29 d’agost al 1 de setembre.

A la Pobla del Duc, la informació es feia pública en un comunicat, on la comissió de festes va decidir en una reunió celebrada el passat 3 de juny suspendre les pròximes festes patronals, mantenir els càrrecs festers d’enguany per al pròxim any 2021, i suspendre també la capitania d’aquest mateix 2020.

Al document expliquen que la suspensió no solament obeïx a qüestions sanitàries, sinó que també son per raons socials i econòmiques derivades de la crisi sanitària i econòmica ocasionada per la Covid-19.

L'Ajuntament i la Regidoria de Festes comuniquen a tot el veïnat la SUSPENSIÓ DE LES FESTES PATRONALS 2020 amb motiu del…

Publicada por Ajuntament Pobla del Duc en Jueves, 4 de junio de 2020

A l’Olleria, va fer pública el passat dissabte 6 de juny la decisió formal de suspendre les festes d’aquest any 2020. Des de la Junta Central de Moros i Cristians de la població, assenyalen que el passat 29 de maig el Ple de l’Ajuntament va aprovar de forma oficial la suspensió de les festes, a les que van donar suport els festers i festeres de la població mitjançant una votació realitzada pels membres de cadascuna de les filaes que conformen la Junta Central de Festes de Moros i Cristians de l’Olleria.

Publicada por Junta Central de Moros i Cristians en Sábado, 6 de junio de 2020