29/01/2023 - 6:47
Més
  IniciCulturaAlgo salvaje, Maldita i Dreamers guanyadors dels premis MON-DOC

  Algo salvaje, Maldita i Dreamers guanyadors dels premis MON-DOC

  Montaverner va acomiadar la setmana passada una nova edició de MON·DOC amb la gala de cloenda i entrega de premis. A l’acte es va donar a conèixer el palmarès de MON·DOC 2022, format pels documentals: Algo salvaje. La historia de Bambino, dirigit per Paco Ortiz, Premi MON·DOC 2022 al Millor Llarg; Maldita. A love song to Sarajevo, d’Amaia Remírez i Raúl de la Fuente, Premi MON·DOC 2022 al Millor Curt; i Dreamers, la película, de la directora Esther Yáñez, Premi del Públic MON·DOC 2022.

  Els premis consisteixen en una estatueta, obra de l’escultor albaidí Rafael Amorós, i una dotació econòmica de 1.000, 500 i 300€ respectivament. Els guardons van ser entregats per l’alcalde de Montaverner, Jorge Boluda, i la regidora de Cultura, Inés Tudela, a José Carlos de la Isla, productor de Algo salvaje, Victoria Falcó, delegada a la Comunitat Valenciana de la ONG Medicusmundi Mediterrània, productora de Maldita, i a Esther Yáñez, directora de Dreamers.

  Tots els premiats van mostrar el seu agraïment al festival i al poble de Montaverner, i van deixar constància de la importància que MON·DOC té al món del cine documental i la gran feina que es duu a terme des del consistori per a organitzar una mostra com esta any rere any. A més es van mostrar sorpresos per la quantitat de públic i per la qualitat de la programació per a un festival realitzat a un poble de poc més de 1.700 habitants.

  L’organització, tal com van explicar durant la gala de cloenda, està molt satisfeta amb el resultat d’esta 14a edició, a la qual han assistit més de 1.400 espectadors durant tota la setmana, i els quals s’han mostrat molt contents per la varietat i qualitat dels documentals programats en les dues seccions que formen MON·DOC, la Secció Oficial, competitiva, i la Secció Mostra. Des d’ara Montaverner treballa ja per a preparar la 15a edició de MON·DOC, amb l’objectiu d’oferir els veïns i visitants de Montaverner el millor cine documental d’arreu del món.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit