26/04/2024 - 16:39
Més

    El PP d’Ontinyent carrega contra el Govern local, la Diputació i la Generalitat

    Altres notícies

    El Partit Popular d’Ontinyent ha emés una nota de premsa en la qual valora i resumeix la rodaa de premsa celebrada aquest matí en el despatx del grup municipal del PP a Ontinyent, a la qual han assistit la portaveu del PP en la Diputació de València, Mari Carmen Contelles, i la diputada nacional Elena Bastidas:

    La portaveu del Partit Popular en l’ajuntament d’Ontinyent, Mercedes Pastor, ha realitzat una valoració dels dos anys de govern socialista a Ontinyent acompanyada de la portaveu del PP en la Diputació, Mari Carmen Contelles i la diputada nacional Elena Bastidas, les quals han repassat la mala gestió del govern de Jorge Rodríguez en la Diputació de València, destacat la involució del govern del Botànic que dirigeix Ximo Puig i valorat positivament el treball realitzat per Rajoy en el govern d’Espanya.

    Mercedes Pastor ha començat la seua intervenció agraint la presència d’Elena Bastidas i de Mari Carmen Contelles, passant a destacar, de la valoració dels dos anys, la falta d’autocrítica en la qual ha caigut la majoria absoluta de Jorge Rodríguez, que s’ha instal·lat en l’autocomplaença. La portaveu ha animat als ciutadans i als representants de les associacions a acudir als plens i a fer ús de l’apartat de precs i preguntes, en el qual es poden denunciar aspectes relacionats amb la mala gestió del govern local, i ha posat exemples com el de les obres en el camí de la Puríssima, que va ser objecte de denúncia en el passat ple, en el qual es va denunciar que aquestes obres no han comptat amb el suficient seguiment per part del govern local.

    A més, Mercedes Pastor ha destacat que la crítica política a Jorge Rodríguez es pot afirmar que es corona en un tema tan important com és el de la brossa, amb el consorci de Residus que abans era dolent i que ara volen convertir en bo, quan en realitat és el mateix, oblidant a la plataforma del Fem que recorda que el mateix Jorge Rodríguez va arribar a encoratjar. Ara, ha afirmat Mercedes Pastor, no volen que es parle del tema, el que volen és que es paguen els rebuts i s’instal·le el silenci.

    Davant aquesta situació, Pastor ha fet referència a la diferent manera de comportar-se quan s’està en el govern i quan no, fins i tot utilitzant fons públics per a fer Campanya. En el cas del fem, ha manifestat la portaveu del PP a Ontinyent, “es va fer campanya contra el COR però realment s’ha demostrat que el que es va fer és campanya contra el PP”.

    Finalment, Pastor ha destacat l’absència física de Rodríguez i Rebeca Torró, que ocupen ara altres menesters en la Diputació i la Generalitat, ha fet referència a la invasió de fotos setmanals a la qual “ens tenen acostumats”, i a l’elevada despesa en màrqueting i reportatges en qualsevol mitjà i suport, sense oblidar la negativa a televisar els plens municipals.

    La portaveu del Partit Popular en la Diputació de València, Mari Carmen Contelles, ha lamentat que els joves de la província “tornen a quedar-se sense oportunitats davant la persistència del govern presidit per Jorge Rodríguez en les retallades en el programa provincial La Dipu et Beca. Unes retallades que afecten a totes les poblacions i que en el cas concret d’Ontinyent suposen passar de les 57 beques atorgades en 2015 a les 29 d’enguany”.

    “La gestió de Rodríguez en la Diputació es resumeix en sectarisme, incoherència i col·lapse. Ha convertit la Diputació en el caixer automàtic amb el qual la GVA paga les seues polítiques, s’ha carregat l’autonomia de la Diputació i dels ajuntaments per a decidir a què destinar els recursos que aporta la corporació provincial”.

    “Són dos anys de més ombres que llums” i ha posat com a exemple que fins i tot el Tribunal de Comptes està investigant el retard en el cobrament dels rebuts de residus d’Ontinyent.

    Per la seua banda, Elena Bastidas ha qualificat de dos anys perduts els que porta Puig al capdavant del Botànic, replets d’incompetència, ineficàcia i incapacitat. La diputada nacional ha destacat també l’esforç i treball que està fent el govern de Mariano Rajoy, que compleix i avança en la millora del país.

    Font: Partit Popular d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -