Quatretonda acull les finals del 14é Campionat de primavera de raspall de la Mancomunitat

0

Quatretonda acull este cap de setmana les finals del 14é Campionat de Primavera de Raspall de la Mancomunitat. Diumenge a les 12 hores està previst el lliurament de trofeus, després de la disputa de la final de la primera categoria entre Albaida i Llocnou d’En Fenollet. El matí començarà a a les 10 amb la final de tercera entre Benicolet i el Genovés. Dos dues entre la Vall d’Albaida i la Costera que han situat 6 i 9 equips cadascuna en les finals, que completen els 3 equips del Comtat. Tot amb presència destacada dels amfitrions, Quatretonda, que dissabte a les 16:30 viurà com el seu equip A i el B lluiten per ser el millor dels benjamins, a les 10:45 s’haurà enfrontat a l’Alqueria d’Asnar per la categoria infantil i a les 12 contra el Muro en infantils. El quadre de finalistes el completen tres equips de Moixent i un de Muro en prebenjamins, que seran els encarregats de donar inici a les finals dissabte a les 9:30 del matí, els dos equips de Genovés que lluitaran pel trofeu de cadets a les 17:30 i els dos de Moixent que ho faran per la quarta categoria una hora després.

Des de principis de març, 221 jugadors, agrupats en 5 equips de 14 municipis han competit en el 14é Campionat de Primavera de Raspall. La Vall d’Albaida ha comptat amb representants d’Albaida, Otos, Quatretonda, Montaverner, Castelló de Rugat, Benicolet, Ontinyent i Benigànim; la Costera del Genovés, Llocnou d’En Fenollet i Moixent; i pel Comtat participaran Muro, l’Alqueria d’Asnar i Cocentaina.

Pel que fa al palmarés històric, la categoria prebenjamí l’ha guanyada Genovés en les tres edicions que s’han disputat. En benjamins, han dominat Canals, Llutxent i Moixent amb dos campionats. En alevins, Albaida i Bèlgida encapçalen el palmarés amb tres primers llocs. En infantils, Castelló de Rugat, Llutxent, Albaida i Genovés han guanyat dos voltes cadascun. En cadets, Genovés compta quatre trofeus. En quarta, Llocnou d’En Fenollet en té 2; en tercera, la Pobla del Duc en té 3; i el de primera celebra la seua tercera edició i les anteriors se les van endur Bèlgida i Castelló de Rugat per la qual cosa, Llocnou d’En Fenollet o Albaida aspiren a aconseguir el primer títol per al seus pobles.

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida