26/04/2024 - 6:16
Més

    EU afirma “PSPV-PSOE i Compromís impedeixen que prospere la nostra esmena a la Mancomunitat”

    Altres notícies

    Al passat plenari de la Mancomunitat PSPV-PSOE i Compromís impedeixen amb la seua abstenció que prospere l’esmena presentada als pressupostos de la Mancomunitat per grup polític d’ EU.

    L’esmena d’ EU proposava consignar partides econòmiques a entitats de caire social com ara ADIEM, AFAO i augmentar de 500 a 2.500 € la partida destinada a Cooperació i gestionada pel Fons Valencià per la Solidaritat. L’esmena contemplava una partida de 20.000€ per tal de desenvolupar campanyes de conscienciació i sensibilització vers la generació de residus i d’altra per traslladar la canera al Parc d’Educació Vial i estalviar-se l’actual lloguer de més de 23.000€.

    En aquest plenari va quedar demostrat que moltes vegades el suposat vot progressista ( de forces com PSOE i Compromís) prefereix rebutjar la proposta d’ EU a intentar forçar uns pressupostos més socials per a la nostra Comarca. Donat que havent vots suficients que ens hagueren permès tombar la majoria del grup del PP a la Mancomunitat, PSPV i Compromís prefereixen no votar una esmena d’ EU abans que forçar uns pressupostos més socials (arreplegant l’esmena d’ EU). Finalment no varen prosperar ni l’esmena d’ EU ni la proposta de Pressupostos del PP (proposta que va quedar sobre la mesa).

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -