Home > General > Taula redona: “Cap a on volem dur la Mancomunitat?”

Taula redona: “Cap a on volem dur la Mancomunitat?”

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida ha emés una nota de premsa on explica la pròxima cita de les jornades ‘A la recerca d’un nou model de comarca?’, que consistirà en una taula redona sobre la de Municipis:

Dins les jornades ‘A la recerca d’un nou model de comarca?’ que des de l’octubre passat estem realitzant, ara toca el moment de plantejar el futur de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Ho farem de la mà de representants de partits polítics implantats a la comarca, dels quals volem saber quins projectes tenen per al govern comarcal, quina és la seua visió de futur per a una Mancomunitat que l’any vinent complirà 30 anys. La societat ha canviat, les necessitats, l’… tot és molt diferent de llavors. I com que els canvis no s’aturen, com preparar la comarca per als que vindran? L’ens comarcal ha de seguir sent un gestor de serveis? Ha de tindre capacitat d’actuació ?

De tot això en parlarem divendres, 25 de novembre, a la Sala Joan de Joanes de , a les 19.30 h. Comptarem amb la participació d’Enrique Sanz, coordinador comarcal d’; Joan V. Ferre, alcalde de ; Nicolau Calabuig, secretari comarcal de ; Pablo Revert, membre de l’executiva comarcal del PP; Raúl Belda, responsable d’organització municipal de ; i Sergio Ramiro, exregidor de Ciudadanos a . El president de la Mancomunitat, , introduirà l’acte amb una descripció de la situació actual de la corporació comarcal i moderarà el debat.

En les jornades ja celebrades anteriorment, hi han participat l’economista , els sociòlegs Lluís Català i Pau Caparrós, i el Secretari d’ Públiques, Habitatge i Vertebració del Territori de la Generalitat, Josep V. Boira.

Font: Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Conselleria executa millores en la rotonda de Caputxins i les seues connexions amb la CV-81

La Conselleria d d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha executat aquest dimarts obres …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *