El projecte guanyador del II Premi “Balarma” abordarà la construcció de l’educació infantil del Segle XXI

El projecte “Ser, fer, pensar i conviure: Construïm l’educació infantil del segle XXI”, ha estat guardonat amb el II Premi Balarma d’Investigació en Educació Infantil que atorga la Fundació Campus Ontinyent, dotat amb 5.000 euros per estimular la recerca educativa. El jurat, presidit pel regidor d’Educació, Óscar Borrell, amb el degà de la Facultat de Magisteri, Manuel Monfort, com a Vicepresident; i un grup de vocals vinculats a l’educació com Rosa Giner, Bernardino Salinas, Maribel Olivares i Desamparados Gregori, decidia per unanimitat escollir un treball que tracta d’analitzar nous plantejaments en matèria d’educació infantil adaptats a l’evolució de la societat en les últimes dècades.

Óscar Borrell destacava la gran qualitat de tots els treballs, així com la importància d’un premi “que és únic a tota Espanya per les seues característiques, no hi ha altre premi específic com aquest sobre educació infantil. Amb ell volem fer conscients les pràctiques educatives més adequades, més fonamentades, que mostren la millor educació infantil d’Europa. Del treball guanyador destacava “l’originalitat, creativitat i dificultat d’aquesta proposta de treball”.

L’anunci del projecte guardonat tenia lloc durant la presentació de la VI Universitat d’Hivern d’Ontinyent, on asistien Llucia Mahíques i Maribel Prats, membres de l’equip d’investigació, qui tenien paraules d’agraïment “per a les persones que han confiat en el nostre treball, que ens anima a seguir investigant en l’escola dia a dia”.

A esta segona convocatòria del Premi Balarma de la Fundació Campus Ontinyent s’han presentat un total 6 treballs procedents de la Comunitat Valenciana i Catalunya. La Facultat de Magisteri de la Universitat de València, que imparteix el grau de Magisteri Infantil a Ontinyent, ha col·laborat en l’organització d’aquest guardó que s’alterna cada any amb el premi d’investigació econòmica Juan José Renau Piqueras. El projecte inclou una fase de difusió a la que es contemplen activitats a les seus de la Universitat de València a Ontinyent, Gandia i València.

Font: Fundació Campus Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació activa el 3 de juliol l’admissió per al pròxim curs a les 24 EOI valencianes

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat …