20/04/2024 - 3:54
Més

    Altres notícies

    El grup valencià Gener actuarà aquest divendres 19 de juliol a Agullent a l’escenari del parc de la Font Jordana. L’actuació està prevista a les 23 hores i l’accés al concert és gratuït. “Com cada mes de juliol, des de fa un grapat d’anys, la regidoria de Joventut programa una actuació de pop-rock gratuïta a l’escenari del parc de la Font Jordana. Enguany comptarem amb el quintet valencià “Gener” que tants èxits de públic i crítica està aconseguint amb el seu darrer treball”, comenta Maria Herrero, regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Agullent.

    La banda comandada per Carles Chiner presentarà el seu darrer àlbum “Cante el cos elèctric” que conjuga pop, soul i rock i que està assolint un gran èxit als escenari. El tercer disc de Gener pren el títol del llarg poema del nord-americà Walt Whitman, Cante el cos elèctric, per compondre un collage pop de dotze talls sobre les relacions humanes en l’era de la hiperconectivitat.

    L’actuació de “Gener” a Agullent està emmarcada al cicle “Rock a la Vall” que impulsen huit ajuntaments de la Vall d’Albaida amb el suport de l’àrea de Cultura de la Diputació de València.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -