amic ficcions
Home > Educació > L’Assablea d’Estudiants de l’IES Jaume I secunda la Vaga General de l’Ensenyament

L’Assablea d’Estudiants de l’IES Jaume I secunda la Vaga General de l’Ensenyament

Aquesta setmana tindrà lloc una nova vaga general de l’ensenyament públic, convocada per la Plataforma Estatal per l’Ensenyament Públic, que agrupa a nombrosos col·lectius de tota la comunitat educativa (professorat, estudiants, mares i pares…).

A Ontinyent ens concentrarem  junt amb altres organitzacions el dijous 24 d’octubre a les 19:00h a la Plaça de la Concepció. Des de l’Assemblea d’Estudiants de l’IES Jaume I es vol manifestar el desacord amb les polítiques que estan portant a terme tant el govern espanyol com el Consell de la Generalitat Valenciana, ambdues institucions governades pel PP. Creiem que els atacs que s’estan produïnt vers l’ensenyament públic són intolerables.

El curs passat ja es van començar a notar les conseqüències de les retallades, especialment reducció de professorat i augment de les ràtios, una regressió insuportable que no es pot consentir. S’està esmicolant la qualitat de l’ensenyament públic i s’han eliminat les beques de llibres, que abans es concedien i no es pagaven. La persecució a l’escola en valencià també és una tònica dominant del PP en el govern, d’un partit que governa la Generalitat balafiant els recursos disponibles en esdeveniments per enriquir els seus amics i no reivindica un finançament just per al País Valencià que ens permeta invertir en el nostre benestar i en el nostre futur.

Esta hostilitat es completa amb la recent aprovació de la LOMCE, una llei classista, segregadora i totalment ideològica que pretén expulsar del sistema educatiu a nombrosos estudiants mitjançant les revàlides, margina les persones sense recursos i té com a objectiu degradar l’ensenyament públic per beneficiar la mercantilitzatció de l’ensenyament i carregar-se la igualtat d’oportunitats, entre d’altres.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

La Fundació Universitària Campus Ontinyent augmenta el seu pressupost un 35% en 2020

Ajuntament i Caixa Ontinyent incrementen les aportacions per fer possible l’execució del conveni amb la Universitat de València per la implantació de la titulació d’Infermeria