21/04/2024 - 15:49
Més

  Éxit del IES de Albaida: Guanya la Plata en concurs de reciclatge amb 469 Kilos de piles

  Altres notícies

  Estudiants i docents de tota Espanya han demostrat l’importància de la sostenibilitat i la cura del medi ambient des de les aules. La II Edició del Concurso Reciclaje Salvaje, organitzada per VARTA i JUNIOR Esports, ha conclòs amb una xifra rècord: s’han reciclat un total de 3.023 kilos de pilas, superant àmpliament la recollida de l’última edició.

  Durant un mes, del 27 d’octubre al 27 de novembre, els estudiants, sota la guia dels seus docents, van dipositar la màxima quantitat possible de pilas usades a les Caixes de Reciclaje ubicades als seus centres educatius.

  Posteriorment, es va iniciar la recollida i el recompte de les unitats desechades. Totes les pilas recollides van ser dipositades en un punt de reciclatge gràcies a la col·laboració de la Fundación Ecolec, una entitat sense ànim de lucre que promou la correcta gestió de residus electrònics i elèctrics (RAEE) i la cura del medi ambient.

  Els tres centres educatius amb més pilas reciclades van obtenir un total de més de 3.500 euros destinats a la digitalització de les seues aules:

  • Primera posició: L’IES Francisco Figueras Pacheco d’Alacant, amb 803 kilos, guanya 2.000€ i 30 sets de productes VARTA.
  • Segona posició: L’IES Josep Segrelles d’Albaida (València), amb 469 kilos, obté un premi de 1.000 euros.
  • Tercera posició: El Col·legi Nuestra Señora de Los Ángeles de Madrid, amb 323 kilos, rep 500 euros.

  Més enllà del Concurso Reciclaje Salvaje, també s’han realitzat tallers en col·laboració amb Ecolec i VARTA per als centres educatius participants, destacant la importància del reciclatge i el seu impacte en el medi ambient.

  A través d’iniciatives com aquest concurs, VARTA i JUNIOR Esports obren camí cap a un futur més sostenible, involucrant estudiants, docents, pares i mares en la preservació del medi ambient. La contaminació de les pilas es contraresta amb aquestes accions, contribuint a evitar l’alliberament de substàncies perilloses al medi ambient i impulsant la sostenibilitat educativa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -