01/05/2024 - 17:59

L’Eset Ontinet finalitza la primera volta com a 8é i enceta la tornada a Alacant

L’Eset Ontinet masculí, el primer equip de l’Ontinyent Club de Bàsquet, finalitzava el recent diumenge la primera volta de la Lliga EBA 2023/2024. Els de Saúl Blanco visitaven al UPB Gandia, líder de la classificació.

Els d’Ontinyent van fer una bona primera part, demostrant que quan les coses van bé són un gran equip, capaç de competir a qualsevol. Així, el primer quart resultava favorable per a l’Eset Ontinet, amb un 18-20, i s’arribava al descans només 6 punts per baix, amb un 41-35. Després del pas pel vestuari, el UPB Gandia eixia amb força i posava un punt més d’intensitat, que trencava el partit i deixant un tercer quart amb un 63-45 i un resultat final de 85-57.

Malgrat la derrota, i a causa dels resultats de la resta d’equips del Grup E-B, el lloc en la classificació no s’ha vist afectat. L’Eset Ontinet es manté com a 8é (d’un total de 13 equips) en el final d’aquesta primera volta. La segona part de la lliga regular s’iniciarà aquest pròxim diumenge, quan l’Eset Ontinet visite al Lucentum Alicante. Els dos equips lluitaran per una victòria que podria ser molt determinant per a tots dos, per tal de continuar marcant distància amb els equips de la part baixa de la taula i començar a escalar llocs a la classificació. I és que el conjunt d’Alacant és 7é amb només una victòria més que els de l’Ontinyent CB. El duel serà a les 12.00 hores en el centre de tecnificació Pedro Ferrándiz d’Alacant.

La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...