Més

Prop d’un centenar de ciclistes participen al contrarellotge del PumpTrack de Benarrai

Altres notícies

La lliga local de BMX d’Alcoi, i el club Ralp’s Bikes, gaudiren d’una jornada esportiva el passat dissabte al Pump Track de Benarrai, a Ontinyent, on prop d’un centenar de ciclistes participaren en un innovador format contra-rellotge individual.

Un espectacle que avançava segons l’edat dels participants, on el millor temps el va realitzar Pep Blasco, del club ciclista de Bocairent, i monitor de nivell 3 de l’escola BMX d’Ontinyent.

En la categoria querubí, un 3r lloc per al debutant Erik Senabre, els prebenjamí, Pau Gandia amb un 4 lloc i Marc Sanchis, debutant en competició amb un 10é lloc i per a finalitzar la primera part del matí els Benjamins Jaume Beneyto aconseguia un segon lloc, Esteve Soler 3r, Hugo Diaz 7é, Mario Cucart 8é, Hèctor Garcia 9é i Alejo Diaz 11é, van deixar amb un bon sabor de boca davant la segona part del matí.

Pel que fa a la categoria Aleví, Marc Bellod aconseguia una segona posició, i uns excel·lents 6é lloc per a Javier Sanchis, seguit de Gerard Rodenas i Izan Bataller, per a tancar amb Pablo Ferri 13é i Izan Ribera 14é Els més menuts, a la categoria d’Infantils Hugo Penades es va imposar, sent 3r, Fernando i Raul Padilla 5é. La categoria Cadet, amb un podi concentrat en menys de 3 dècimes van deixar un 2n lloc per a Miguel Navarro i un 3r per a Marc Peralta.

La pròxima setmana, els membres del club tenen cita al Campello, on arranca la Lliga LBR en l’àmbit nacional.