22/06/2024 - 20:03
Més

  Agullent aprova un pressupost de 2,5Milions d’euros per a 2022

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent ha aprovat el pressupost municipal per a l’any 2022 amb els vots favorables de les regidores i regidors de Compromís i l’abstenció dels representants d’Units per Agullent. El pressupost total ascendeix fins als 2.595.555,29 euros.

  Entre les inversions previstes es reflecteixen els 59.900 € destinats a resoldre el problema amb l’aigua de les pluges del Parc de la Creu així com a millorar la seua accessibilitat. Amb un pressupost de 170.000 €, també s’estan duent a terme les obres en el Camí de les Costes per a recondicionar el talús, asfaltar el camí, i il·luminar la via fins al cementeri. Tanmateix, està prevista una gran inversió per a reformar el Centre de Salut per un valor aproximat de 200.000 €.

  Per a aquest 2022 es reprendran totes les activitats festives que es van suspendre durant els últims dos anys per la pandèmia. És per això que el pressupost municipal d’Agullent ha incrementat la partida destinada a activitats de festes fins als 50.000 € habituals dels anys prepandèmia. Pel que respecta als esports, hi ha contemplats diversos projectes com la remodelació integral de la piscina infantil o la posada a punt de la piscina de persones adultes.

  De la mateixa manera, pel que fa a la Regidoria de Cultura, el pressupost també s’ha incrementat fins als 50.000 € per a poder fer front a les activitats que es duran a terme durant tot aquest any, les quals serviran de prèvia per a l’Aplec de Danses de la Vall d’Albaida que se celebrarà a Agullent en setembre.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -