24/04/2024 - 5:35
Més

  Agullent estableix el servei de transport d’autobús per al seu l’alumnat de batxillerat de l’institut Josep Segrelles d’Albaida

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent ha estat subvencionat per part de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, amb el servei de transport per a l’alumnat de batxillerat d’Agullent per a l’anada i tornada a l’Institut Josep Segrelles d’Albaida per al curs 2023-2024.

  Aquest servei corregirà la manca de transport públic i gratuït i així cobrirà les necessitats de desplaçament de l’alumnat de batxillerat per tal d’assistir a les classes. A més, aquest servei afavorirà la conciliació de la vida laboral, familiar i social de les famílies, afavorint així, els seus horaris personals.

  Segons l’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, “des de l’ajuntament es treballa i gestiona constantment per aconseguir subvencions que garantisquen la millora de la qualitat de vida del nostre poble i el benestar de les persones” i “aquest tipus de subvencions són molt importants davant la manca de serveis necessaris”, afirma Muñoz.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -