02/10/2023 - 7:16
Més
  IniciVall d'AlbaidaAgullentAgullent estableix el servei de transport d’autobús per al seu l’alumnat de...

  Agullent estableix el servei de transport d’autobús per al seu l’alumnat de batxillerat de l’institut Josep Segrelles d’Albaida

  L’Ajuntament d’Agullent ha estat subvencionat per part de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, amb el servei de transport per a l’alumnat de batxillerat d’Agullent per a l’anada i tornada a l’Institut Josep Segrelles d’Albaida per al curs 2023-2024.

  Aquest servei corregirà la manca de transport públic i gratuït i així cobrirà les necessitats de desplaçament de l’alumnat de batxillerat per tal d’assistir a les classes. A més, aquest servei afavorirà la conciliació de la vida laboral, familiar i social de les famílies, afavorint així, els seus horaris personals.

  Segons l’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, “des de l’ajuntament es treballa i gestiona constantment per aconseguir subvencions que garantisquen la millora de la qualitat de vida del nostre poble i el benestar de les persones” i “aquest tipus de subvencions són molt importants davant la manca de serveis necessaris”, afirma Muñoz.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit