728×90 caixa onti estiu

La Regidoria d’Obres renta la cara al Cementiri Municipal d’Ontinyent

La Regidoria d’Obres de l’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit durant les últimes setmanes a la realització de diverses obres de millora al Cementiri Municipal de la localitat. El Regidor de l’àrea, Manuel Cuesta, explicava que “hem vingut a realitzar un conjunt de millores a la infrastructura del Cementiri coincidint amb la proximitat de la festivitat de Tots Sants, però es tracta d’obres que eren necessàries i que milloren les condicions  del Camp Sant durant tot l’any”, explicava.

Una de les actuacions més destacades ha estat la millora d’un dels accessos al pati principal, el més antic del cementiri, que estava fet en una rampa amb sahorres que cada volta que plovia quedava inhabilitat. En aquest punt, l’únic accés vàlid a aquest pati per als camions de manteniment i els vehicles de grans dimensions, s’ha dispost una capa de formigó “que evitarà els problemes que es donaven amb les pluges intenses, i a més ens permetrà estalviar temps i diners en les reparacions que habitualment s’havien de realitzar en aquest lloc”, explica Manuel Cuesta.

Per altra banda, la Regidoria d’Obres ha procedit a la reforma d’un total de 7 fonts d’aigua que estaven en males condicions, que han estat xapades i adequades, “de manera que no ens donaran problemes per molts anys”, exposava el regidor, qui afegia que d’esta millora ja s’han pogut beneficiar totes les persones que estan acudint estos dies al Cementiri a netejar les làpides dels seus familiars.

A tot açò s’ha d’afegir la realització de tasques de pintura en les parets d’alguns pavellons, on s’han reparat també diversos desperfectes, i s’ha reconduït i canalitzat una via d’aigua que estava causant danys al camí que dona a la part de darrere del Cementiri, a més de tirar-se grava als pàrkings. Des de l’àrea de Parcs i Jardins, que també coordina Manuel Cuesta, s’ha dispost també la col·locació de flors i elements decoratius al voltant de l’altar del Cementiri, on tindrà lloc la Missa de Tots Sants.

Manuel Cuesta manifestava que “quan ens vam fer càrrec de la coordinació dels Serveis Municipals vam assumir el compromís de mantenir en les millors condicions possibles el Cementiri, i anem a seguir en esta línia, millorant les deficiències que puguen haver i duent a terme les millores que estiga a la nostra mà realitzar”, afegia el regidor.

Estes actuacions s’afegeixen a altres dutes a terme al Camps Sant des de les regidories d’Obres i Parcs i Jardins, tals com l’habilitació de nous embornals per evitar inundacions, o el condicionament d’una zona enjardinada als voltant dels murs construïts per part de l’escola taller.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

9 càmeres vigilaràn el disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

La seua col·locació serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi