19/04/2024 - 6:49
Més

    Filiberto Tortosa dimiteix com a president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida

    Altres notícies

    Filiberto Tortosa dimiteix com a president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida després de més de 5 anys i en mig de les polèmiques en que s’està vejent implicant degut a l’augment de la taxa del fem i la destitució de Lina Insa com a portaveu del Partit Popular a Ontinyent.

    El subsitut de Tortosa passarà a ser Juan Antonio Puchades, l’alcalde actual de Benigànim, i com a vicepresidenta serà l’alcaldessa d’Alfarrasí Rosalina Vidal. Aquesta decisiò va ser presa anit a una reunió comoarcal del PP a Adzeneta d’Albaida.

    Aquesta dimissió es produeix justament després de que el propi regidor del Partit Popular, junt amb altres sis membres del grup municipal d’Ontinyent, destituiren a l’ex alcaldessa Lina Insa com a portaveu i passara a ser Filiberto Tortosa qui ostentara el nou carrec.

    Cal tindre en compte que aquesta dimissió es produeix desprès de que el PSOE de la Vall d’Albaida denunciara la pujada de la taxa del fem a tota la comarca i la no aplicació del Pla de Minimització de la Vall d’Albaida que gestionava la Mancomunitat, i tenint en compte que altres partits polítics van permetre la presidència de Tortosa a la mancomunitat.

    A hores d’ara cal recordar que les mancomunitats han d’ evitar desapareixer segons van anunciar e Govern on presentaven el primer fòrum per impulsar les mancomunitats .

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -