25/04/2024 - 12:04
Més

    EUPV Vall d’Albaida convoca un acte de suport a la línia de tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi per al 10 de dsembre

    Altres notícies

    EUPV Vall d´Albaida a convocat un acte en suport de la línia fèrria Xativa-Ontinyent-Alcoi dilluns que ve dia 10 de desembre a les 12 hores en l’estació del tren d’Ontinyent. El principal motiu de la convocatòria d’aquest acte és denunciar l’abandó que pateix aquesta línia per part del Ministeri de Foment i de la Conselleria de Transports que han incomplit reiteradament el conveni subscrit per tots dos organismes per a la reparació i modernització d’aquesta infraestructura tan necessària per a la Comarca.

    A aquest acte assistiran Ricardo Sixto Diputat per EUPV i membre del Grup Confederal d’Units Podem en el Congrés dels Diputats i Rosa Pérez Garijo Coordinadora General d’EUPV i Diputada delegada d’Inclusió Social en la Diputació de València.

    Des d’EUPV Vall d´Dalbaida assenyalen que: “a totes les associacions, entitats, col·lectius i ciutadans en general de la nostra comarca al fet que assistisquen a aquest acte en defensa del nostre tren. Per la millora de la línia fèrria Xativa- Ontinyent-Alcoi, pel compliment del conveni entre el Ministeri de Foment i la Conselleria de Transports acudeix i mostra el teu suport”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -