728×90 caixa onti
Home > Política > EUPV Vall d’Albaida convoca un acte de suport a la línia de tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi per al 10 de dsembre

EUPV Vall d’Albaida convoca un acte de suport a la línia de tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi per al 10 de dsembre

EUPV Vall d´Albaida a convocat un acte en suport de la línia fèrria Xativa-Ontinyent-Alcoi dilluns que ve dia 10 de desembre a les 12 hores en l’estació del tren d’Ontinyent. El principal motiu de la convocatòria d’aquest acte és denunciar l’abandó que pateix aquesta línia per part del Ministeri de Foment i de la Conselleria de Transports que han incomplit reiteradament el conveni subscrit per tots dos organismes per a la reparació i modernització d’aquesta infraestructura tan necessària per a la Comarca.

A aquest acte assistiran Ricardo Sixto Diputat per EUPV i membre del Grup Confederal d’Units Podem en el Congrés dels Diputats i Rosa Pérez Garijo Coordinadora General d’EUPV i Diputada delegada d’Inclusió Social en la Diputació de València.

EconomyCash Juny

Des d’EUPV Vall d´Dalbaida assenyalen que: “a totes les associacions, entitats, col·lectius i ciutadans en general de la nostra comarca al fet que assistisquen a aquest acte en defensa del nostre tren. Per la millora de la línia fèrria Xativa- Ontinyent-Alcoi, pel compliment del conveni entre el Ministeri de Foment i la Conselleria de Transports acudeix i mostra el teu suport”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall ens Unex aconsegueix diputat provincial

Amb el 100% del vot escrutat de les eleccions municipals a la província de València, …

Un comentari

  1. Avatar

    No hace mucho tiempo que se me ocurrió coger el tren de la línea Alcoy-Ontinyen-Xativa y me dio verdadera vergüenza que siga así.
    Estaciones cerradas,luces apagadas y horarios escasos.Vamos ni en el lejano” Oeste”.
    Creo que nos merecemos algo mejor para los tiempos que corren…estar bien comunicados es fundamental.