19/03/2024 - 6:37
Més

    15 exregidors valencianistes recolzen a Nico Calabuig

    Altres notícies

    Destacats ex-regidors valencianistes d’Ontinyent han fet públic este dilluns un manifest per donar suport a la candidatura a l’Ajuntament d’Ontinyent que lidera Nico Calabuig i commemorar els 40 d’ajuntaments democràtics i presència de regidors i regidores valencianistes a l’ajuntament, els i les quals “han aportat el seu esforç per a millorar la qualitat de vida del conjunt de la població”, segons assenyala el manifest.

    Respecte les victòries consecutives de la coalició Compromís “l’actual oferta electoral del valencianisme polític” a les eleccions valencianes de 2015 i 2019, el manifest apunta que “la tasca dels regidors i regidores valencianistes a l’Ajuntament d’Ontinyent” han ajudat a aconseguir estes fites.

    Així mateix apunten que “el govern valencià, amb la participació de Compromís serà un suport necessari per a les carències de la ciutat.”

    Els i les sota signants (Hector Verdú, Rafa Galiana, Xavier Sanz, Ximo Urenya, Joan Enric Valiente, Pere Mayor, Rafa Beneyto, Rafa Portero, José Manuel Torró, Joan Cambra, José-Manuel Mira, Lola Vañó, Pepe Pla, Josep Antoni Francés i Silvia Urenya) tanquen el manifest amb una declaració de suport a l’equip de persones que lidera Nico Calabuig: “considerem que són la millor alternativa per a impulsar Ontinyent.”

    Precisament, el passat diumenge, una destacada representació d’ex-regidores i ex-regidores valencianistes, alguns dels quals formen part simbòlicament de la candidatura de Compromís per Ontinyent per a les eleccions municipals del proper 26 de maig, van participar a l’acte central de la coalició que es va celebrar al Sant Domingo, on més de 400 persones van donar suport a l’equip que lidera Nico Calabuig en un acte que va comptar amb les intervencions de la vicepresidenta de la Generalitat Mónica Oltra, el diputat Jesús Pla, el candidat a l’alcaldia Nico Calabuig i la número 2 de la llista Paloma Alberola.

    A l’acte Calabuig va assegurar que Compromís es l’única força política que té connexió directa amb la Generalitat, “sols Compromís per Ontinyent pot garantir un govern municipal aliat amb les polítiques progressistes que es faran des del pròxim govern del Botànic”.

    Per la seua banda, la número 2 de la candidatura i portaveu local del BLOC – Compromís per Ontinyent, Paloma Alberola, va assenyalar que  “a Compromís ens prenem la política seriosament, perquè realment la considerem una eina per transformar la societat, i no un mitjà per aconseguir metes personals. Per això, la nostra manera de fer es basa en traslladar la voluntat i les demandes de la ciutadania de baix cap a dalt, a través de les diferents institucions: començant per l’Ajuntament, seguint per la Diputació, fins arribar a la Generalitat. Sabem que eixa tasca representa una gran responsabilitat, i tenim clar que treballarem pel bé de tota la ciutadania d’Ontinyent.”

    I afirmava: “Per això a Compromís no ens ho juguem tot a una carta, sinó que en tenim moltes i molt bones. En primer lloc, tenim la carta de l’equip. Un equip renovat, elegit en un procés de primàries obertes, que representa la diversitat que caracteritza esta ciutat. Som homes i dones implicades en el nostre entorn social, i capaces de treballar pel progrés d’Ontinyent i pel benestar de les persones que ací vivim. Un equip que combina amb encert l’impuls de la joventut i la mirada llarga de l’experiència. Sabem cooperar per un objectiu comú, perquè portem temps fent-ho als diversos espais del teixit social on hem coincidit. No ens ha unit la política de manera fortuïta, sinó que hem anat caminant fins ací, a diferents ritmes, guiades per uns mateixos valors.”

    “En segon lloc”, continuava Alberola, “tenim la carta del candidat a l’alcaldia. Si heu estat seguint la campanya, coincidireu amb mi en què tenim el millor: per la seua capacitat d’escoltar, per la seua capacitat de dialogar, per la seua capacitat de defensar el nostre projecte. Esta setmana va participar d’un debat amb la resta de persones candidates a l’alcaldia, i la seua serenitat, el seu rigor i el seu respecte als rivals polítics van sobreeixir. És una personeta que s’ha deixat la pell allà on s’ha involucrat, i estic totalment convençuda que serà un molt bon alcalde, perquè s’estima Ontinyent com el que més.”

    “En tercer lloc, tenim la carta del programa de govern. Un recull de propostes elaborades des de la participació ciutadana. Com sabeu, vam obrir un formulari perquè qualsevol persona puguera fer-nos arribar plantejaments de com millorar la ciutat. A banda d’això, ens hem reunit amb innumerables associacions, entitats i col·lectius per escoltar-los i incloure les seues reivindicacions a la nostra futura acció de govern”, afirmava la candidata a l’Ajuntament d’Ontinyent.

    I finalment, Alberola es refermava amb “la carta de la bona sintonia amb la resta d’institucions. Durant tota la legislatura, persones amb responsabilitats a la Diputació i a la Generalitat han vingut a Ontinyent per conèixer de primera mà les necessitats i demandes de la gent del nostre poble. Perquè eixa és la manera de fer de Compromís: la col·laboració i la cooperació entre administracions en benefici de la ciutadania dels municipis valencians. I, a dia de hui, Compromís per Ontinyent és L’ÚNICA CANDIDATURA que pot garantir una connexió directa amb el govern valencià.”

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -