02/10/2023 - 10:12
Més
  IniciDestacat7000 alumnes comencen el curs escolar 2022/2023 a Ontinyent

  7000 alumnes comencen el curs escolar 2022/2023 a Ontinyent

  Més de 7000 alumnes començaven aquest dilluns el curs escolar 2022/2023 a Ontinyent. 1000 alumnes d’educació infantil; 2100 de primària; 1900 d’ESO; 600 de batxillerat; prop de 400 al conservatori i altres 1.000 al Campus de la Universitat de València. A finals de setembre, a més, s’afegiran a estos 7000 alumnes altres 1000 persones inscrites a l’Escola d’Adults.

  Coincidint amb el primer dia del curs, l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, visitava el CEIP Martíne Valls, acompanyat pel regidor d’Educació, Óscar Borrell; el director del centre, Rafa Alonso; i la presidenta de l’AMPA, María Pindado. Aquest centre està sent objecte d’una de les obres més destacades del pla “Edificant”, que finança la Conselleria d’Educació i gestiona i executa l’Ajuntament d’Ontinyent, amb una inversió de quasi 1’8 milions d’euros que contempla la construcció de nova planta d’un gimnàs amb vestidors i magatzems, així com intervencions als dos edificis originals del centre, datats en 1985.

  Jorge Rodríguez destacava en la visita “la bona noticia que suposa iniciar el curs amb normalitat i sense restriccions per covid, en aquest cas en estes aules provisionals que ens permeten continuar la docència mentre s’executen estes obres tan importants per al centre”. Cal recordar que les aules prefabricades seran emprades per l’alumnat del Martínez Valls durant el present curs, pasant a ser emprades en el curs 2023/24 per l’alumnat del col·legi Vicente Gironés, mentre s’executen les obres del pla “Edificant” corresponent al mateix. L’alcalde també feia alusió a les obres dins del mateix pla que s’estan executant al CEIP Bonavista, on s’inverteixen altres més de 2 milions d’euros.

  Óscar Borrell destacava com a “molt significatiu” poder començar el curs “oferint un ventall formatiu tan ample com el que tenim a Ontinyent, des d’educació de zero a tres anys fins a postgrau universitari. Falta algun mestre que queda per incorporar arribarà esta setmana però podem dir que tenim tots els centres a ple rendiment i tot ha començat amb normalitat i sense cap tipus de problema”.

  El director del CEIP Martínez Valls, Rafa Alonso, destacava la “tranquilitat” en l’inici de curs i la integració amb les aules prefabricades, “ja que el canvi fort va ser el passat mes d’abril, quan les vam començar a utilitzar”. Des de l’AMPA del centre, María Pindado explicava que el pati ha estat adaptat perquè els xiquets i xiquetes pugueren jugar amb terra, i que per fer l’inici de curs “més especial” s’ha comptat amb una xicoteta actuació musical en directe.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit