El PP proposa un pla d’infraestructures, urbanisme i serveis

El programa dels populars d’Ontinyent proposa la creació d’un pla d’infraestructures, urbanisme i serveis que vetle per l’execució de projectes vitals per al futur d’Ontinyent com la construcció de l’Hospital, amb garanties quant a la seua construcció i serveis sanitaris. Aquest Pla, tal com detalla el programa dels populars, recull fer realitat altres demandes històriques d’Ontinyent com és el Palau de Justícia i l’Escola Oficial d’Idiomes, així com l’accés nord.

Els populars han inclòs en aquest apartat, pel que respecta a l’urbanisme, la reurbanització dues zones vitals per a la projecció de la ciutat. Es tracta, argumenta la candidata popular, Mercedes Pastor, de la urbanització de dues places molt importants, la Plaça Major i Concepció, per a les quals enguany existeixen 20.000 euros en els pressupostos municipals perquè el PP va imposar aquesta exigència condicionat el vot dels populars a l’abstenció, ja que el govern de Jorge Rodríguez no va executar els 20.000 que es van pressupostar per a l’any passat per aquest concepte.

El programa dels populars també posa l’accent en la necessitat de descongestionar la rotonda de l’Av. Albaida amb Avinguda Almaig. Per a això, el programa popular a Ontinyent proposa la creació d’un nou accés des de la ronda sud a l’Avinguda Daniel Gil.

La proposta d’urbanisme dels populars d’Ontinyent aposta per urbanitzar l’Av. Manuel Sanchis Guarner i per portar avant un programa d’aparcament públic consolidat, no provisional, com al qual ens ha abocat l’actual govern.
Els populars de Mercedes Pastor volen també dotar Ontinyent de fibra òptica real, centrant la gestió d’aquest tema en la zona de Poble Nou on, malgrat la proposta aprovada a instàncies del PP en el ple, encara persisteix la problemàtica d’aquesta instal·lació del servei per la necessitat de cablejat subterrani.

La Urbanització de l’espai del Ravalet, l’eliminació del transformador de l’Avinguda Torrefiel, desenvolupar la millora d’infraestructures en els polígons industrials i l’accés directe a la zona industrial de Sant Rafael dónes de la ronda són uns altres dels aspectes fonamentals en aquest apartat que culminen en un gran pacte entre els representants polítics i socioeconòmics que facilite la burocràcia per a la recuperació del centre històric: la Vila, Poble Nou i Canterería. Projecte municipal de zona centre, a llarg termini, potenciant la iniciativa privada per a la recuperació de cases, carrers i espais lúdics.

El PP vol fer realitat la revitalització eix Carrer Major-Plaça de Baix, prenent en consideració la possibilitat de retornar a la circulació tot el dia, crear un Bulevard Universitari amb una verd per al campus i endreçar els solars abandonats que són de propietat municipal.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Colla reprèn la seua agenda cultural de 2020 amb el “Concert d’Estiu

Des de ja fa més de 10 anys, l’activitat musical estival de La Colla s’iniciava …