La regidoria de Transport posa en marxa un servei estival d’autobusos al Poliesportiu Municipal

La regidoria de Transport de l’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa un servei d’autobusos al Poliesportiu Municipal. Aquesta iniciativa, que ja va funcionar a mode de prova l’estiu passat, pretén donar resposta a l’augment de desplaçaments que genera l’obertura de la piscina d’estiu.

El regidor de l’àrea, Jaime Peris, explicava que “era un servei especialment demandat i necessari en estes dates, per tal de facilitar el desplaçament de les moltes persones que acudeixen a la piscina del poliesportiu a fer front al calor estiuenc”.

El servei, que s’ha posat en marxa aquest mes de juliol a través de l’empresa Busnavarro, es mantindrà diàriament fins dissabte 13 d’agost (a excepció de dissabtes de vesprada i diumenges) , amb les següents parades: av. Daniel Gil (cantó José Iranzo); av. Daniel Gil (Farmàcia Central); c/ Dos de Maig (enfront El Teler); c/ Dos de Maig nº72 (Unió Artística Musical); c/ Dos de Maig, 142 (Casa del Llaurador); Barranquet (Bar Harmony); Monges Carmelites; av. Diputació (bar San Remo). L’horari d’anada és: 10’00h, 11’15h i 15’10h; mentre que l’horari de tornada és: 11’30h, 14’00h i 19’15h.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …